Ankieta: Twój Ulubiony klub Piłkarski!
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Real Madryt
37.04%
20 37.04%
FC Barcelona
27.78%
15 27.78%
Chelsea Londyn
9.26%
5 9.26%
Man/Und
5.56%
3 5.56%
Inter Mediolan
1.85%
1 1.85%
AC Milan
1.85%
1 1.85%
Liverpool FC
7.41%
4 7.41%
Bayern Monachium
3.70%
2 3.70%
Arsenal Londyn
5.56%
3 5.56%
Olympique Lyonnais FC
0%
0 0%
Razem 54 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Mój Ulubiony Klub Piłkarski.?
Real też potrafi szkolić młodzież. Raul, Casillas i Guti to wychowankowie klubu.
PS2 Slim SCPH 70004 nieprzerobiona, 2xDualshock, mc 8mb, tygodniwy zarost:D
Odpowiedz
(22-02-2010, 19:31)proevo82 napisał(a): Real też potrafi szkolić młodzież. Raul, Casillas i Guti to wychowankowie klubu.

owszem lecz jesli naprawde dobrze szkolili by młodzież to niemusieli by kupować gwiazd po ok.09 mln euro żeby w meczu ligowym (co prawda wygranym )- Villareal nie musiała połowa siedzieć na ławce
Sony PS2, 3x DUAL SHOCK 2, Memory Card 32MB, 11 Gier,
Pomoc = +reputacja
Odpowiedz
Chelsea Londyn na zawsze !!

Real jest dobry tylko dzięki Guti'emu ;DDDD
Odpowiedz
(22-02-2010, 19:42)guti94 napisał(a): Real jest dobry tylko dzięki Guti'emu ;DDDD

Widzę kolega bardzo w temacie. :D W Realu jest wiele gwiazd, między innymi CR, KB czy Kaka, a to nie koniec sław.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Real Madryt to bez wątpienia najlepszy klub ostatniej dekady, choć przypomnijmy że królewskimi od paru sezonów ciąży fatum 1/8 LM, owszem na tą chwilę najlepsza jest barcelona ale wątpię że uda im się powtórzyć sukces z poprzedniego sezonu. liczę że Blancos wygrają z lyonem i przerwą tą złą passę. The boss, Benzema ostatnio nie zachwyca.
Odpowiedz
Fc Barcelona od małego :D Uwielbiam ich piłkarzy, barwy, stroje, stadion, kibiców, i wszystko co związane z Barcą. Lubie jeszcze bardzo włoski klub As Roma :) jestem także fanem miejscowej drużyny Korony Kielce :D. No i jeszcze Chelsea troche. Dawniej lubiałem też troche Real ale nie lubialem Ronaldo (nie C.Ronaldo chodz jego tez nie lubie :P) i potem przestalem lubic Real chodz szanuje ten zespół.

Tak po za tematem. To od kiedy Real kupił kolejne gwiazdy przybyło im fanów... Szczególnie z Man United. Gwiazdy robią swoje chodz nie przepadam za C.Ronaldo (jego laluśkowy styl), Kaka (kiedyś wyznawał, że w Milanie chce być do końca a tu kasa zrobiła swoje) ale za to bardzo lubie Van der Vaarta szkoda tylko, że chłopak poszedł po kase... a grać z tego co sie orientuje to gra mało.
Xbox360!
Odpowiedz
(23-02-2010, 20:15)Realincho napisał(a): owszem na tą chwilę najlepsza jest barcelona ale wątpię że uda im się powtórzyć sukces z poprzedniego sezonu.

Poczekajmy na kolejne derby Hiszpanii. ;) Wszystko na to wskazuje, Barca ma coraz lepszą formę. Cały czas liczę na kolejne transfery gwiazd do Barcy.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
No ja za Blaugraną oczywiście :P. Messi, Villa, Puyol, Valdes, Xavi, Iniesta, Pique... Długo by jeszcze wymieniać. Drużyna dla mnie idealna, ich styl gry, zawsze efektowny bez względu na wynik meczu. No przeważnie :P

Ale najlepiej z najlepszych krajów podam teamy:
La Liga:
FC Barcelona
RCD Mallorca

Premier League:
Manchester City

Ligue 1:
Auxerre

Serie A:
AC Milan

Eredivise:
AZ
PSV

Polska:
ŁKS Łódź

Inne:
Celtic
Club Brugge
Szachtar Donieck
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Ja od 5 roku życia niezmiennie za realem, a Twoje sformułowanie nekal, że nie dawali rady i na koniec wpuszczali Morientesa, a on strzelał dwie bramki (jedyne) myślę, że nie jest trafne. Widocznie mało pamiętasz. Ronaldo strzelał mnóstwo bramek, a Morientes najlepszy był za czasów "współpracy" z Raulem. Swoją drogą pomoc Realu z Zidanem, Figo czy Beckhamem sama nie raz dawała sobie radę z drużyną przecziwnika. Poczytaj po archiwach itp.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Cristiano Ronaldo- aktor grający w piłkę nożna ;d
Odpowiedz