Jaki jest twój ulubiony (POLSKI) sportowiec? i uzasadnij dlaczego go wybrałeś.
Według mnie:
1. Wojtek Szczęsny.
Uzasadnienie:
Według mnie najlepszy polski bramkarz, posiada także nienaganny refleks oraz świetnie wykonuje gra nogami, z czym bramkarze mają problemy. wierzę że na Euro będzie naszym liderem i dzięki niemu osiągniemy "sukces".
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 3
20-02-2010, 16:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2010, 16:11 przez proevo82.)
Ireneusz Jeleń. W Polsce się marnował, w Auxerre pokazuje na co go stać. Gdyby tylko nie te nieustanne kontuzje...( miałem oddać głos na Adasia, ale każdy wie, że on jest najlepszy. Dam szansę młodszym:P)
Adam Małysz- uzasadnienie? Chyba niepotrzebne, każdy wie, że dla polskich skowków zrobił najwięcej i nikt inny go już nie pobije, chyba, że znaqjdzie się jeszcze ktoś taki jak Schlierenzauer. Może to być Klimek Murańka, ale dla mnie Adaś i tak będzie najlepszy. Nigdy w niego nie zwątpiłem, chociaż pojawiały się gorsze momenty w jego karierze. Dwa srebrne, jeden brązowy, to co czekamy dzisiaj na złoty? :D
Ps. Jak wypełniacie ankietę, szczególnie "Inni", to napiszcie chociaż kto!
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 7
Z szyderczym uśmiechem na ustach bym napisal o Grzegorzu Rasiaku:) Ale nie będę drewna sie czepiał. Na pochwałę zasługuje tutaj Jakub Błaszczykowski. Dlaczego? Za jego talent i zapał do gry, za jego kiwki:) gdyby ta ankieta była parę lat temu to bym powiedział o Franku- Łowcy bramek.
Liczba postów: 786
Liczba wątków: 22
21-02-2010, 00:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2010, 00:38 przez neku.)
Justyna Kowalczyk - liderka pucharu świata, 2 medale (szkoda trochę startu w sprincie). Mam nadzieję, że zdobędzie złoty medal na 30 km.
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
Adaś. To co on zrobił dla polskiego sportu to jest po prostu dużo, bardzo dużo, na prawdę dużo. Aż miło było i miło jest oglądać co weekend skoki. No i najwięcej zdobył medali dla Polski na ZIO. To mówi samo za siebie.
Nie pomagam na GG i PW!
Liczba postów: 173
Liczba wątków: 11
Ulubiony? Adam Małysz.
Szczerze - nie liczyłem, że skoczy aż po 2 srebrne medale olimpijskie, ale mile mnie zaskoczył :)
Pokazał, że nadal na wiele go stać. Nikt nie miał by mu za złe, gdyby skończył karierę, ale póki jeszcze daje rade, niech walczy. A Ammann zdeklasował wszystkich...
(\__/)
( o.O) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help Me gain world domination.
Liczba postów: 279
Liczba wątków: 4
Mariusz Pudzianowski... dlaczego hmm dzięki niemu jesteśmy pierwszą siła na świecie jest najlepszy w tym co robi i zawsze walczy do końca. We wszystkim co robi stara się być najlepszy.
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
Ale czy zawody strongman to sport?
Nie pomagam na GG i PW!
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 11
Adam-ek czemu to jest przyszłość polski w boksie może zdobywać tyle pasów ile King Booker_http://pl.wikipedia.org/wiki/Booker_Huffman dokładnie 69:D,ale to już inna historia debiut w wadze ciężkiej cóż tu mówić