Ogólny temat dla zielonych/początkujących w temacie PS3
Mi też PS3 się zawiesiło, chyba ze trzy razy. Co ciekawe, tylko przy grze z dysku, jednak jak gram z płyty - nic. Ciekawe, już kiedyś miałem wątpliwości co do niego, ponieważ czasami tyka, ale badów nie ma, więc uznałem to za normalne.
Jak padnie, zobaczymy.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
W przypadku Spaidiego xpudło nie wpływa w żaden sposób na działanie jego konsoli, ponieważ otwory wentylacyjne SSki są wokół elementu, który styka się z podłożem w pozycji, w której ją ma, więc na dobrą sprawę przesunięcie drugiej konsoli nie zmieni zupełnie nic. Wyczyść dokładnie konsolę z kurzu (powierzchownie, głównie właśnie te spodnie kratki wentylacyjne wokół obrysu) i to raczej wszystko. Możesz ją też położyć na czymś, np. pudełko DVD, czy jakieś klocki, na dobrą sprawę nawet paczka chusteczek higienicznych da radę (swoją drogą, pięknie tłumi to stukanie superslimki :P).
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Stojąca obok konsola zakłóca cyrkulację powietrza, to tak jakby wetkać plejaka do wąskiej szafki.
Ale co ja tam wiem :)
Odpowiedz
mam pytanie co do przepustki sezonowej w the last of us. Czy jesli ja wykupie to bede mial tylko nastepne dodatki do niej w cenie, czy dostane rowniez poprzednie, jak np dodatek fabularny left behind?
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Ja kupiłem przepustkę sezonową przed wyjściem Left Behind, gdyż w cenie otrzymywałem dostęp do 3 DLC (2x sieciowe i 1x Left Behind), które wyjdą do tej gry, a mianowicie:
1. nowych map i strojów do gry sieciowej,
2. dodatku Left Behind,
3. nowych map do gry sieciowej i nowego poziomu trudności w trybie dla jednego gracza, który teraz ma wyjść.
Akurat cena w porównaniu do Left Behind (59 zł) była tylko 20 zł wyższa, więc długo się nie zastanawiałem, a teraz nowe DLC dostanę za darmo... :)

A jak jeszcze nie grałeś w tryb jednego gracza, to na wstępie dostajesz ulepszenia, które normalnie musiałbyś sam rozbudowywać... :)
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
DLC do multi to jak dla mnie srednia oplacalnosc, lepsze sa fabularne do singla.

To z iPada na Tapatalk
[Obrazek: 18126.png]
Odpowiedz
Ostatnio jak patrzylem na allegro, sprzedawcy piszac o jakiejś grze, wypisują ze jest oryginalna. Nie dostaniemy bana za granie na niej bla bla. A istnieją również podróbki? Na nieprzerobionej konsoli będą chodzic tylko oryginaly? Wole sie upewnic

a np to
http://allegro.pl/need-for-speed-underco...85202.html

okladka plyty dziwna, to oryginal?

Wysłane z Windows Phone Nokia Lumia 625 Tapatalk
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Ten NFS to promocyjny, nie do odsprzedaży. Pewnie był dawany z czymś :)
A opisy: nie ma nieoryginalnych gier na płytach :) każdy se może zapisać co chce. Tak prawdę mówiąc nigdy się nie wczytywałem w opisy.
Odpowiedz
@spaidi to wersja promocyjna gry.

To z iPada na Tapatalk
[Obrazek: 18126.png]
Odpowiedz
Serwus,
Mam zamiar kupić PS3.Po poszukiwaniu w internecie jaka mi wersja by odpowiadała wybrałem wersję Fat 60gb , ponieważ odtwarza gry z psx i ps2.Mam pytanie odnośnie tego zakupu:
1)Za ile mogę kupić tą konsole ? (oczywiście z padem , okablowaniem , grą)
2)Na jakie groźne usterki cierpi ta konsola?Czy ta wersja konsoli często się psuje?
A)Słyszałem coś o jakimś ylod,czy każda konsola fat 60 gb go dostaje?Podobno faty najczęściej dostają ylod , jak zapobiec ylod?
3)Bardziej mi się opłaca tą wersje czy jakiegoś slima?
4)Czy kiedy wymienie dysk 60 gb na jakiś większy to czy dalej będe mógł odtwarzać gry z psx , ps2? (wiem głupie pytanie ale musiałem je zadać)
5)Czy każde PS3 ma wbudowane wi-fi?
Odpowiedz