Hej. Jeśli to czytasz to znaczy, że jesteś zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum. Kliknij tutaj aby się zarejestrować i w pełni korzystać z forum.

Dysk ssd czy hdd 1TB czy 2TB=PS3
#11
A może to wina konsoli bo mam z usiA xD a wrzucam gry z EU ale w sumie mam przerobione przecież przez CFW więc nie powinno być z tym problemu??
Odpowiedz
#12
A to nie jest czasami model CECH-200x? Czyli pierwszy najbardziej awaryjny model slima.
PSX, Xbox, PS2, X360, PSP, GC, Wii, MD, PS TV, SNES, Famiclone, DC, GBA, PS4, DS, PS3, 2DS, XSX
[Obrazek: 1307337.png]
Odpowiedz
#13
cech-2001a???
Odpowiedz
#14
PS3 nie jest zablokowane regionalnie.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
#15
szczerze to zbadałem all co mogłem... wymieniłem kabel zasilania, próbowałem grać na drugim złączu i nic.. Albo to wina zasilacza konsoli albo nwm, nie mam już pomysłu żadnego ;(
Odpowiedz
#16
problem rozwiązany zimne luty na zasilaczu Wink
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dysk zewnętrzny nie działa wilqqq 3 1980 21-02-2016, 20:59
Ostatni post: mirrra
  Nie działa zewnętrzny dysk wilqqq 2 1600 14-01-2016, 16:30
Ostatni post: Makaveli
  Sprawdzenie liczby godzin przepracowanych przez dysk norton9988 2 2058 24-04-2015, 23:07
Ostatni post: Berion
  Fabryczny dysk ps3 slim norton9988 7 2930 01-04-2015, 20:52
Ostatni post: JaDCorbeN
  (pytanie) dysk do ps3 SS 12gb Pomper 5 2629 22-02-2015, 19:17
Ostatni post: Pomper
  [ROZWIĄZANE] Czy dysk Hitachi jest godny zaufania? nokia1xd 4 2349 30-12-2014, 15:24
Ostatni post: nokia1xd
  Przerobione PS3, a dysk zewnętrzny tomas1395 0 1234 27-12-2014, 12:32
Ostatni post: tomas1395
  [ROZWIĄZANE] Czy ten dysk zadziała? Drejwno 2 1443 30-11-2014, 15:28
Ostatni post: Drejwno

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości