06-06-2010, 11:08
Problem jest taki mam FMCB na kompie Siren 2 i Yakuza 2 obie maja powyzej 4 gb wiec chce je nagrac na plyte dwuwarstwową 8 gb niby proste ale jak bym nie nagral ps2 nie czyta mi tych gier ; / kupuje plyty verbatim slyszalem ze dobra firma robilem wszystko jak opisywane bylo w poradnikach pierw patchowalem toxic dl patcher potem ESR nagrywalem z prędkością 2.4 wkladam do konsoli i zawsze to samo pojawiają sie kolory ten zilony różowy itpj ka zawsze i zamiast wyswietlic menu to czarny ekran i tak moge czekac godzinami i nic nagrywalem programem img burn stracilem juz z 10 plyt z predkoscia x4 wyswietla mi blad i nie moge nagrac nie probowalem z x8,12 itp czy jest sens probowac i marnowac plyty czy cos jednak zwalone jest ?? plyty dvd sony -rw czyta mi normalnie gry moze dlatego ze verbatin jest +??
Sam nie wiem a nie chce juz marnowac kasy na plyty wkoncu 5 zl jedna z gory dziekuje za pomoc
Sam nie wiem a nie chce juz marnowac kasy na plyty wkoncu 5 zl jedna z gory dziekuje za pomoc
![[Obrazek: trole12b0.jpg]](http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1009/trole12b0.jpg)