Kupiłem jakiś czas temu ps3. Chodziła elegancko gdzieś przez pół roku. Ostatnio chciałem pograć w fifke a tu zonk. Oby dwa pady nie działają, jedynie pod USB do tego także od tego uruchomienia konsoli nie działa internet ;/ Konsole resetowałem do ust.fabrycznych, pady tak samo resetowałem i nic. Internet próbowałem ustawić ręcznie, ale dalej jest to samo, nie chce się połączyć. Macie jakieś pomysły? Próbowałem tym sposobem pady połaczyć z konsolą: Właczyc połaczyc konsola przez usb itd. Najdziwiniejsze ze wszystko stalo się podczas jednego uruchomienia. Mam nadzieję że znajdą się tu jakieś spece :)
Pobrałem soft 4.80 ze strony Play Station, utworzyłem foldery na pendrive i spróbowałem wgrać system. Niestety po zainstalowaniu ponad 50% wyskakuje błąd 8002F1F9 i po ponownym uruchomieniu system próbuje dalej sie aktualizować. Chciałem wejść w recovery menu ale gdy piknie dwa razy, konsola się włącza i dalej próbuje sie aktualizować. Cięzko to widze, chyba jakiś serwis mi pozostanie do odwiedzenia.
Konsola w wersji SLIM CECH 3004B. Wersja 4.80(aktualizowana do tej wersji poprzez internet). Konsola nie była przerabiana.
Pobrałem soft 4.80 ze strony Play Station, utworzyłem foldery na pendrive i spróbowałem wgrać system. Niestety po zainstalowaniu ponad 50% wyskakuje błąd 8002F1F9 i po ponownym uruchomieniu system próbuje dalej sie aktualizować. Chciałem wejść w recovery menu ale gdy piknie dwa razy, konsola się włącza i dalej próbuje sie aktualizować. Cięzko to widze, chyba jakiś serwis mi pozostanie do odwiedzenia.
Konsola w wersji SLIM CECH 3004B. Wersja 4.80(aktualizowana do tej wersji poprzez internet). Konsola nie była przerabiana.
![[Obrazek: 1181373.png]](https://card.exophase.com/1/1181373.png)