World of Tanks
Dzis premiera wersji na PS4, ktos juz gra?

A oto opis gry na Playstation Store:
Najpotężniejsze zbiorniki historię poleceń i poczuć intensywność zbiornika walki na PlayStation® , jak nigdy dotąd . Naładuj do walki i zaangażowania się w epickich 15 - v - 15 zbiornik multiplayer bitew. Setki oszałamiająco realistycznych połowie 20 wieku opancerzone pojazdy bojowe z siedmiu krajów czekają na Państwa polecenia .

Nie ma jak przepuścić tekst przez translator i wstawić na stronkę, czas goni! xD
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Grałem na PC kiedyś, kiedy nie było tak dużego P2W - kilka dobrych lat temu. Nie wiem jak reszta spraw się teraz ma, ale wtedy w plutonie z kumplem pocinało się miło. Oczywiście potem jakoś zaczęło brakować dalszego zapału do gry + na wyższych poziomach we znaki dawali się gracze premium, niemniej jednak do tego momentu mi się podobało.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Gra jest taka sama jak na X360 i Xone, gra się przyjemnie. Nikt nie ma modów/cheatów, nie wiesz czy ktoś strzela goldem, także się mniej denerwujesz, mnie tylko drażni sterowanie analogiem, milimetr analogiem nie w tę stronę i już czołg skręca :( Wolałbym sterowanie krzyżakiem, w końcu czołgiem steruje się cyfrowo :) Ja póki co nie zamierzam zbyt dużo grać bo są dostępne tylko 3 nacje, którymi dużo grałem na PC i x360, skoro gra zajmuje ponad 41GB, to na pewno wszystkie modele już tam są. Pewnie w każdym updacie po jednej nacji odblokują.
PSX, Xbox, PS2, X360, PSP, GC, Wii, MD, PS TV, SNES, Famiclone, DC, GBA, PS4, DS, PS3, 2DS, XSX
[Obrazek: 1307337.png]
Odpowiedz
grałem trochę na XONE i jest okej.
[Obrazek: 1104259.png]
Odpowiedz
Poki co w sklepie Playstation Store nikt nie poprawil smiesznego opisu :D
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Kilkadziesiąt bitew rozegrałem ale teraz cholera wie w jaki czołg inwestować i w jakie rozwoje :) A w WOT na PC nie grałem.
Odpowiedz
W tej chwili najlepiej inwestować w niemieckie, a głównie w V tierowego Pz.Kpfw. IV Ausf. H, za zrobienie nim 20k PD dostajemy Girls und Panzer-themed Pz.Kpfw. IV Ausf. H, tylko nigdzie nie wyczytałem czy to tylko zwykły Pz.IV z motywem i głosami z anime, czy też ma bonusy czołgu premium, tak czy inaczej warto go zrobić :)
PSX, Xbox, PS2, X360, PSP, GC, Wii, MD, PS TV, SNES, Famiclone, DC, GBA, PS4, DS, PS3, 2DS, XSX
[Obrazek: 1307337.png]
Odpowiedz
Gram odkąd się pojawiła, rozgrywka bardzo dobra. Grafika bardzo duży plus + jedyne czego mi brakuje to brak możliwości wyboru, żeby grać tylko z Polakami. Na pewno można byłoby usłyszeć ciekawe słowa ???
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: