Poziom inteligencji
http://iq-online.pl/quiz2.html

Strona z darmowym testem IQ i wynikiem. Mi wyszło 115. Chociaż przyznam się szczerze, że próbując za drugim razem wynik zmniejszył się o 5 punktów. :)

Zróbcie test i powiedzcie o swoich wynikach. Bardzo dobrze byłoby, gdyby wyniki nie były podkoloryzowane...

Odpowiedz
a nie trzeba potem sms-a wysyłać, by dowiedzieć się o wyniku?
"Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry, bo zawsze mogą wstać i sobie pójść." -J.D

"Kiedy widzę piękną dziewczynę , myślę o dwóch rzeczach. Pierwsza myśl: być miłym , Druga myśl: "Ciekawe, jak jej głowa wyglądałaby nabita na kij" - E.G
Odpowiedz
Zapewne trzeba... Jak w każdym takim shicie :P
PSX SCPH-5552, PSX SCPH-7502, PSX SCPH-9002, SONY DualShock, 2x Memory Card SONY, 8 Oryginalnych gier

PS2 FAT SCPH-39004, Sony DualShock 2, Memory Card "King Memory" 64MB z wgranym Free McBoot, Memory Card 8MB SONY, 10 Oryginalnych gier

[Obrazek: sygnaeu.jpg]
Odpowiedz
A nie warto najpierw sprawdzić a później pisać? ;) Tak rodzą się plotki :D
Odpowiedz
Ja tam podziękuję :P Już kiedyś straciłem 15 minut na taki głupi test a na końcu info "Jeśli chcesz poznać wynik wyślij SMS". W tym kraju nie ma nic za darmo :P
PSX SCPH-5552, PSX SCPH-7502, PSX SCPH-9002, SONY DualShock, 2x Memory Card SONY, 8 Oryginalnych gier

PS2 FAT SCPH-39004, Sony DualShock 2, Memory Card "King Memory" 64MB z wgranym Free McBoot, Memory Card 8MB SONY, 10 Oryginalnych gier

Odpowiedz
Nie trzeba wysyłać żadnych smsów itp.. Właśnie dlatego podałem tę stronkę, bo z tych co szukałem to chyba tylko tutaj jest normalnie.

Podawajcie więc swoje wyniki.
Miejmy nadzieję, że temat się rozkręci.
Odpowiedz
Mam pytanie ? GDZIE JEST ADMIN ?Bo nam się shitem forum zawali.
Odpowiedz
Ej, wyluzuj... To jest HydePark...

Odpowiedz
Hahahaha ... klikałem na pierwszą lepszą odpowiedź i wyszło 81 :D
Odpowiedz
Dokładnie to jest crap :D Klikałem parę odpowiedzi poprawnie a reszty mi się nie chciało i wyszło 115 :D
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: