Podawajcie najlepiej swoje gg.
Jeszcze nie dorosłeś do takiego podpisu. :D On dokładnie odzwierciedla nas jako osoby. Szczególnie Jacka. :D
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 40
No ja już chwile z wami jestem jednak ... z poł roku ? albo lepiej :)
Moim zdaniem powinien być zrobiony jakiś "casting" by móc wybrać ludzi którzy są odpowiedzialni, i co najważniejsze gotowi, by zrobić coś naprawdę dobrego. Bo branie pierwszej lepszej osóbki z brzegu, nie wiedząc tak naprawdę co ona potrafi jest śmieszne według mnie.
Pozdrawiam.
To nie temat na to.
Podaj lepiej nr gg.
Real, ale zobacz. Casting można zrobić jak już ocenimy, zobaczymy jak pracują. Bo teraz robić? Nie znamy możliwości ludzi.
Dawanie ludziom nieodpowiednich rang, może skończyć się katastrofą. Nic dobrego to nie wróży, najpierw trzeba się przekonać do użytkownika, a potem go odpowiednio wynagrodzić.
Wszystko jest do obgadania. Angażuje się w to tylko dla tego,że związałem się z tym forum i nie chce ,żeby ono umarło.
Bart zarządzasz wszystkim, tak jakbyś teraz tutaj rządził. a teraźniejsza ekipa, nawet słowa na ten temat nie zamieniła. Czyli co? będzie rewolucja?
Ps. Bo jeśli, z całym szacunkiem. Reaktywa jest brany pod uwagę, w tym waszym "projekcie" który, wielokrotnie przekraczał regulamin forum. To nie może być traktowane poważnie, wręcz przeciwnie.
Nie tyle,że zarządzam, co próbuje wszystko zorganizować. Jeżeli nikt z ekipy nie chce brać udziału to ich sprawa. Wyszło to też z inicjatywy admina więc..
Więc, ja czekam na to, aż coś zacznie się dziać. Bo w tej chwili jest tylko gadanie.
Pozdrawiam.
Jak nie będzie ludzi, to zawsze będzie tylko gadanie.