Witam chciałbym się dowiedzieć (tylko proszę o odpowiedzi ludzi którzy mają wiedzę na ten temat a nie spekulantów) czy istnieje możliwość wlutowania taśmy ide bezpośrednio na płytę główną do jakiejś wersji ps2 fat? wiem, że w niektórych modelach slima jest taka możliwość :)
Chodzi o to, żeby jak najmniejszym kosztem zrobić sobie konsolę do gier :)
Z doświadczenia wiem, że lasery w ps2 to kpina i padą co chwilę a kupując używaną konsolę za grosze jest bardziej niż pewne, że laser będzie padaka :/ na jest drogi ponad 100zł, szkoda mi inwestować w starą konsolę. W niektórych wersjach slima da się wlutować taśmy na płytę główną i w ten sposób podpiąć dysk sata, jednak ceny slimów są o wiele wyższe niż fatów. Z tąd moje pytanie :) może ktoś ma inne pomysły jak tanio zrobić konsolę? najlepiej z dyskiem?
Chodzi o to, żeby jak najmniejszym kosztem zrobić sobie konsolę do gier :)
Z doświadczenia wiem, że lasery w ps2 to kpina i padą co chwilę a kupując używaną konsolę za grosze jest bardziej niż pewne, że laser będzie padaka :/ na jest drogi ponad 100zł, szkoda mi inwestować w starą konsolę. W niektórych wersjach slima da się wlutować taśmy na płytę główną i w ten sposób podpiąć dysk sata, jednak ceny slimów są o wiele wyższe niż fatów. Z tąd moje pytanie :) może ktoś ma inne pomysły jak tanio zrobić konsolę? najlepiej z dyskiem?
![[Obrazek: mojgift.gif]](http://img822.imageshack.us/img822/4868/mojgift.gif)