Liczba postów: 13
Liczba wątków: 4
28-10-2010, 19:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2010, 19:56 przez Shakq.)
Zastanawiam się patrząc na mego PS2 jaki właściwie mam kabel do niego. Patrząc na wygląd to podobny do componenta, którego obrazek znalazłem w internecie, ale czy jest jakiś sposób, by jednoznacznie stwierdzić patrząc na kabel? Zdjęcia chwilowo nie mogę zrobić (bateria w aparacie mi siadła), ale czy może jest to gdzieś na nim napisane czy coś?
Poprawka, jednak nie wygląda jak component, ma tylko 3 wtyczki, a component ma 5.
Liczba postów: 16
Czyli jest to zwykly kabel audio-wideo do Playstation.
Trzy wtyczki oznaczają kolejno:
- -żółty - kabel transmisyjny obrazu
- -biały - kabel transmisyjny dźwięku lewy kanał
- -czerwony - kabel transmisyjny dźwięku prawy kanał
PlayStation 2 SCPH-75004
chip: Ripper 3,41
laser: na wyczerpaniu ;)
MC: 2x64MB z FreeMCBoot
Joy: 2x org Sony
Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie: ten kabel z 5 wtyczkami - jak one wchodzą, tzn. są połączone razem i wchodzą przez gniazdo scart?
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 7
nie jak masz plazme bedz lcd masz piec wejsc u dolu gdzies tak :D
Cytat:"Wicemistrz olimpijski po wylądowaniu wjechał w "tunel" z nart, który zrobili skoczkowie, podnosząc je nad głowy. Potem koledzy Małysza podnieśli go i na ramionach nieśli wokół zeskoku.
Na trybunach rozległo się gromkie "Dziękujemy, dziękujemy". To było piękne pożegnanie naszego mistrza."
Hmm, dzięki za odpowiedzi. Myślałem, żeby kupić Component na Allegro, ale nie wiem czym się różni ten za 7 zł od tego za 30 zł
http://allegro.pl/hdtv-hd-kabel-componen...02884.html - ten za 7
http://allegro.pl/nowe-kable-component-g...16528.html - ten za 30
Który z nich lepszy? Czy się różnią między sobą? Który jest lepszej jakości (odwołując się do definicji słowa jakość: "zbiór warunków zadawalających daną osobę"; tak więc cena też jest częścią jakości. Jak dla mnie Bentley jest bardzo niskiej jakości, bo za drogi. Więc jeśli nie ma między tymi kablami różnicy, to wolę tańszy:D).
ten drozszy ma pozlacane koncowki ale to nic nie zmienia.
ja bym wziol jakis taki okolo 10-13zl bo 7zl mnie nie przekonuje ale z tych dwuch to ten tanszy
Cytat:"Wicemistrz olimpijski po wylądowaniu wjechał w "tunel" z nart, który zrobili skoczkowie, podnosząc je nad głowy. Potem koledzy Małysza podnieśli go i na ramionach nieśli wokół zeskoku.
Na trybunach rozległo się gromkie "Dziękujemy, dziękujemy". To było piękne pożegnanie naszego mistrza."
tak wystarczy