FIFA 11
Ja też myślę, że nie jest to prawdziwy filmik, a jak już to na pewno nie z ps2.

Maciejko, zgadzam się z tobą. Widziałem gameplaye z dema FIFY 11 na pc, i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Teraz Fifa na pc, nie różni się od tych na konsole. Czytałem gdzieś, że producenci przenieśli tę grę z XBOXA 360 na komputery osobiste.

Realinho, bardzo chętnie przeczytam co sądzisz nowej Fifie.
Premiera gry bodajże 1 października, więc już bardzo mało czasu zostało.
Odpowiedz
(27-09-2010, 15:37)L.Messi napisał(a): Ja też myślę, że nie jest to prawdziwy filmik, a jak już to na pewno nie z ps2.

Maciejko, zgadzam się z tobą. Widziałem gameplaye z dema FIFY 11 na pc, i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Teraz Fifa na pc, nie różni się od tych na konsole. Czytałem gdzieś, że producenci przenieśli tę grę z XBOXA 360 na komputery osobiste.

Realinho, bardzo chętnie przeczytam co sądzisz nowej Fifie.
Premiera gry bodajże 1 października, więc już bardzo mało czasu zostało.

Chętnie podzielę się opinią jak nabędę grę,bodajże 30 Września trafi w moje ręce.

Ps.Jak dowiedziałem się na jednym z forum,w Świecie gier (Warszawa) można już dostać grę za 179zł.
Odpowiedz
A ja uwazam ze jest to baaardzo prawdopodobny gameplay... i mam do tego podstawy: malenka rozprawka
1.jest to fifa na ps2 poniewaz prosze spojrzec na trybuny sa one bardzo podobne do wersji 09 bo te w 10 byly beznadziejne
2.Grafika mogla wygladac zawsze tak jak tam poniewaz murawa jest z fify 09 na PC a sama grafika z fify 10 na PC(swiadczy ze nie jest to wersja z pc chyba ze jakas hakerska przejsciowka) a wszystko to co bylo na pc lacznie z dryblingiem 360 moze byc na ps2 poniewaz jest to ten sam silnik graficzny
3. gra jest minimalnie lepsza pod wzgledem grafiki od fify 09 na pc(pod wzgledem wygladu postaci) i lepsza od fify 10 na pc(pod wzgledem murawy) jednak widac doskonale po gameplayu ze jest to ten sam stary silnik...
4.ma drybling 360- i niech zadne dziecko neo nie kluci sie ze "na ps2 mozna poruszac sie tylko w 8 kierunkach" bo konsola nie ma z tym nic wspolnego tylko sam silnik i fizyka gry - zreszta przykladem jest fifa street 2
5.Nie moze to byc ani fifa 09 ani fifa 10 z kompa poniewaz trybuny sa zupelnie inne[gorsze] wiec co najwyzej moze to byc jakas zpatchowana fifa 08 z kompa chociaz bo ulepszonym gameplayu z fify 10 w to watpie...
6.Dowodem wskazujacym zas na to ze jest to fake i tym samym bardzo mnie zastanawiajacym jest to ze na oficjalnych stronach i niegdzie indziej nawet na jutube nie ma zadnego podobnego filmiku....
7.DLaczego nie widac zadnego transparentu informujacego ze to fifa 11??

to tyle. pozostawiam do osobistych rozwazan i mysle ze temat mozna zamknac... wszystkiego dowiemy sie za 5 dni po premierze. Pozdrawiam :)
Odpowiedz
Smigol, wydaje mi się, że troszeczkę przeceniasz ps2...
Odpowiedz
Najprawdopodobniej jutro sie wszystko okaze. Sam jestem ciekawy "jedenastki". Ale nie wydaje mi sie zeby FIFA byla wyzej niz PES...
Odpowiedz
(27-09-2010, 17:08)Maciejko napisał(a): Smigol, wydaje mi się, że troszeczkę przeceniasz ps2...
nie wydaje mi sie... tu nie chodzi o przecenianie konsoli... starsze fify na pc 10 i 09 byly robione na tym samym silniku co ps2 - tzn. ze grafika jaka jest tam moze byc rowniez na ps2. Tylko wczesniejszcze wersje na ps2 nie zmienialy sie wcale gdzy nasi super tworcy od EA chcieli takim jak ty wmowic ze ps2 jest slabe bo nie chcialo im sie robic lepszej gry a wiedzieli ze chocby wypuscili najwiekszy shit to i tak posiadacze ps2 go kupia zeby sie podjarac nowa czescia...
A co do komentarza powyzej: zgadzam sie w 100% ze fifa nie dorasta do piet pesowi (chociaz jedenastka napewno przerosnie pod wzgledem grafiki jak widac po filmiku) polecam obejrzenie mojej recenzji pesa 2010 na ps2:
http://www.youtube.com/watch?v=j_jCOZjYq48
Odpowiedz
A czy wyszla juz FIFA 11 na PS2? Premiera miala byc chyba 1 pazdziernika. Na forum znalazlem linki do FiFA.11.PAL.PS2DVD-GLoBAL, pobral ktos? jakie wrazenia?
[Obrazek: rapideoUserbar.png]
Odpowiedz
(28-09-2010, 22:01)niggazzz napisał(a): A czy wyszla juz FIFA 11 na PS2? Premiera miala byc chyba 1 pazdziernika. Na forum znalazlem linki do FiFA.11.PAL.PS2DVD-GLoBAL, pobral ktos? jakie wrazenia?

gdzie to znalazles?? mozna juz sciagac?! raczej watpie zeby byla jeszcze przed premiera
Odpowiedz
fifa na ps2 juz od wczoraj jest w sklepach ...
Odpowiedz
(29-09-2010, 14:58)Smigol95 napisał(a): gdzie to znalazles?? mozna juz sciagac?! raczej watpie zeby byla jeszcze przed premiera

W dziale download.
[Obrazek: rapideoUserbar.png]
Odpowiedz