Liczba postów: 15
Liczba wątków: 8
Witam!
Mam irytujący problem z moim padem. Jest to pad Logitech Cordless Action Controller. Otóż lewa gałka analogowa delikatnie skręca samoczynnie w lewo. Bardzo to nie przeszkadza, ale w grach typu fifa czy GTA bardzo drażni. Czy jest jakiś sposób by to zredukować? Boję się za to brać bez nie wiedzy i nie chce coś spartolić. Macie jakieś pojęcie na ten temat lub miał ktoś taki problem?
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
13-05-2010, 23:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2010, 23:21 przez peerbe111.)
A galka dobrze odbija i wraca do pionu?
Jest "sztywna"?
No właśnie chodzi o to ze jak się nim "postrzela" to wraca do takiej dobrej pozycji i nie skreca, ale często jest tak że odbije i lekko jest tak że leciutko skręca w grze. Niby błache, ale wkurzające.
Miał może ktoś do czynienia z tą zabaweczką?
http://allegro.pl/item1023747081_joy_pad..._w_wa.html - zamierzam taki kupić, ale nie wiem jak to się sprawuje i jak z jakością.
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Liczba postów: 1076
Liczba wątków: 12
Jezeli chodzi o te bezprzewodowe pady to ja ich nigdy bym nie kupil.Niby licencja Sony.Najlepiej kup Oryginalnego DS2 a posluzy ci napewno dlugi czas.:)
Ps2 Slim SCPH-77004(Silver)
Ps3 Slim,Fat
PSP
Liczba postów: 3153
Liczba wątków: 69
Jak na moje oko to ten pad ma taką licencję że po prostu jakaś chińska fabryka nie bała się pozwu i podrukowała loga Sony i Playstation na pudełkach. W 100% zgodzę się z przedmówcą co do zakupu oryginalnego pada DualShock2. Poza tym ja osobiście szczerze wolę i sam polecam wszystkim nawet do konsol nowej generacji pady z kablem, jakby nie było ekranowany kabel to kabel i nie zastąpi go żadne WiFi/radio/Bluetooth. Do tego masz pewność że podczas walki z ostatnim bossem nie padną Ci baterie co jest wielce prawdopodobne w takim padzie, a na PS2 niestety gra nie włączy automatycznie pauzy jak ma to miejsce w przypadku PS3 czy X360 :) .
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 19
Logitech to chińskie gówno?! Jaja sobie człowieku robisz? TO NAJLEPSZA FIRMA PRODUKUJĄCA KONTROLERY GIER!
Co do pada to się zużył. Lepiej kup 2 taki, a nie badziewia za 70zł. Mój pad ma 5 lat, a problemów z nim nie ma.
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 7
Owszem ALE do PC. Nie irytuj się taka JEST prawda ;) Nie po to Sony męczyło się aby robić pada odpowiedniego do swojej konsoli żeby zamiast nich kupować zamienniki.
Przyznaje ci racje z tym że do PC pady tej firmy sprawdzają się świetnie, znajomy miał tego pada przez parę lat i bardzo sobie go chwalił - do momentu w którym padł :D
Pad od PSX mimo największego u mnie stażu ze wszystkich padów ciągle DZIAŁA i po własnoręcznym odnowieniu wygląda i sprawuję się jak w dniu wyjęcia z pudełka. O DS2 nie mogę jeszcze nic powiedzieć bo ma dopiero niecałe pół roku, ale coś mi mówi że podziała mi jeszcze długi czas.
W takim razie kupie sobię nowe dwa DS2. Dziękuję za wypociny!
Temat do zamknięcia.