Uploady PSX
Witam,
przychodzę tutaj z propozycją poszerzenia działu Download o uploady gier z PSX. Mam na myśli założenie sub-działu analogicznego do "Poradniki" i "Programy". Będziemy tam mogli wklejać linki z uploadami gier na PSX. Myślę, że pomysł wypali z racji stałej żywotności produkcji na PSX. Zwłaszcza, że PS2 ma wsteczną kompatybilność.
Co Wy na to?
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
Jestem za tym !
Odpowiedz
A ja wątpie że coś takiego będzie.Jak wkleiłem link do listy gier z PSX to moderator sie " nie ucieszył " Ale zobaczymy.
PS2 slim + 2 pady + 2 kierownice + MC 8 mb + 28 gier
PSone + 1 pad + kilkanaście gier

Ruda laska ostro rżnięta w plenerze
http://i49.tinypic.com/dn26o5.jpg

Pomogłem? KLIK>Oceń usera
Odpowiedz
pomysł nie głupi! ale jest jedno ale! kto tam będzie gry dawał? w starym dziale download mogę wyliczyć na palcach u jednej ręki kto zapodaje gry:( tak że panowie zacznijcie się najpierw w starym dziale wykazywać,bo nie sztuką jest zrobić dział:) trza go jeszcze napełnić grami
Odpowiedz
Oo, tu się zgadzam. jacek7910 powtarzał to już kilkakrotnie. ;)
Odpowiedz
(09-05-2010, 21:15)Bart napisał(a): Oo, tu się zgadzam. jacek7910 powtarzał to już kilkakrotnie. ;)

bardzo dziękuje kolego za poparcie ;)
Odpowiedz
Co racja to racja - ja się postaram wrzucać coś na PS2.
Na PSX natomiast mam zamiar wrzucać własne uploady - ściągnietą grę "zpartuje" jeszcze raz, a w ramach reklamy hasłem będzie "ps2forum.pl".
Odpowiedz
Nie jeden już był taki co w dziale "Download" chciał cuda zrobić (czyt. Darek) i jakoś upadło to wszystko, ale powodzeni życzę.
Odpowiedz
Z tym sciąganiem i wrzucaniem to nie głupi pomysł jak ktoś ma w miarę dobrego neta (ja nie mam) bo gry na PSX zajmują mało (czasami zdarza się ze spakowane ~ 200 mega) a grywalność jednak mają na poziomie..Ale zobaczymy.Ja nie zapeszam
PS2 slim + 2 pady + 2 kierownice + MC 8 mb + 28 gier
PSone + 1 pad + kilkanaście gier

Ruda laska ostro rżnięta w plenerze
http://i49.tinypic.com/dn26o5.jpg

Pomogłem? KLIK>Oceń usera
Odpowiedz
Co prawda mam czasem słomiany zapał, ale warto wierzyć, bo wiara czyni cuda ;)
No, ale mała waga gier na PSX jest motywatorem - łatwo można zuploadować i voila.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: