Usprawnienie uploadów
Mimo że jestem nowym użytkownikiem tego forum to wiem że podczas dodawania nowego uploadu przydało by się dodać jakieś fotki z gry.

Wiem że nie jest to może konieczne bo każdy może sobie znaleźć, ale przecież jak wchodzę na taką stronkę, forum to po to żeby od razu coś sprawdzić i wiedzieć. A nie odwiedzać jeszcze inne strony.

A co do mojego pomysłu, zamiast zdjęć jak się nikomu nie chce dodawać np. to można by dodawać za to filmik do youtube.com :)

Co wy na taki pomysł? myślę że by to bardzo pomogło w wyborze.

Pozdrawiam :)
Odpowiedz
A ja myślę że jesteś zbyt leniwy ;p
Odpowiedz
Poniekąd masz rację :) ale jednak można by dodać link jeden. Łatwiej by się sprawdzało gejmplej ;)
Odpowiedz
Po co? To jest zbędne i zgadzam się w 100% z Woocashem.
Odpowiedz
A dobra bez łachy ;) chciałem się wysunąć z szeregu i coś wymyślić ale widzę że jestem niepotrzebny .... buuuu :P
Odpowiedz
(10-04-2010, 15:44)wiewióR napisał(a): A dobra bez łachy ;) chciałem się wysunąć z szeregu i coś wymyślić ale widzę że jestem niepotrzebny .... buuuu :P

wysuń się z szeregu i dodaj pare gier do uploadu z konkretnymi opisami i fotkami
Odpowiedz
Z tym jest już problem, a co dopiero z resztą...
Odpowiedz
A no widzisz i tutaj się mylita ludziska :) pokaże ja wam co to znaczy dobry up :]
Odpowiedz
Przecież jak ktoś będzie chciał dodać filmik to doda, kto nie to nie.
[Obrazek: sygnaturav.gif]
Odpowiedz
(10-04-2010, 16:44)wiewióR napisał(a): A no widzisz i tutaj się mylita ludziska :) pokaże ja wam co to znaczy dobry up :]
ciągle czekamy:)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości