Ankieta: Czy kupujesz rzeczy do twojej konsoli na allegro?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
63.64%
14 63.64%
nie
36.36%
8 36.36%
Razem 22 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Sklepy
Napiszcie w jakich sklepach (mogą być internetowe) najtani9ej można kupić konsole,dodatki do konsoli,gry i inne.

Ja polecam sklep Saturn "żer dla skner":P tam kupiłem swoją konsole z grą buzz junior zabawy dino i z buzzerami za 449 zł (to jest normalny sklep ,konsola nieużywana)i mamoerkę (8mb) za 79 zł.Gier też tam jest sporo.:shy:
PS2=Najlepsze konsola in the world !!!
Dwa dni temu kupiłem na allegro przerobiona konsole ps2 slim (499 zł), memorkę 8 mb (30 zł) i 2 pad (60 zł). Oczywiście wszystko nowe i oryginalne.
najtansze jest allegro.pl ja tez tam kupilem swoja konsole;]
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Najbardziej popularne jest allegro.pl
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...

[Obrazek: 849.png]

Do You know who I am?

DIED

Ja dawno , w sumie od nowości , nic nie dokupowałem do swojej konsolki. Bo po pierwsze to nie komp ,że wymagania się zmieniają i nie mogę sobie pograć w coraz to nowe gry . Po drugie jakoś o tym nie myślałem , ale kabelek nowy by się przydał . Jeżeli gdzieś miałbym coś dokupywać to wydaje mi się ,że allegro byłoby dobrym wyborem :D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
allgero.pl - największy wybór, najniższe ceny, tyle że trzeba uważać od kogo się kupuje. :P
Ja swoja Konsolę kupiłem w MediaMarkt w niemczech, a wszystkie dodatki kupowałem na allegro.pl szybko i bez wychodzenia z domu ;pp
Polecam allegro.pl. Kiedyś może i oszukiwali, ale już w tych czasach... zapomnijcie. Nikt was nie oszuka. Tam są najtańsze ceny. A dodatków na razie nie kupowałem- na razie tylko gry, ponieważ konsolę mam od dość nie dawna, co nie zmienia faktu, że "graczem i pasjonatem" jestem od dawna. :)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
http://www.menago.com.pl/ <----- najlepsza strona.
PS2 Slim za 389zł, nówka.
Ja polecam sklep http://www.sklep.psxextreme.pl/ . Kupowałem tam kilka rzeczy do konsoli i sklep jest super. Tanie są tam dodatki do konsol i większość gier.