Najlepsza samochodowa gra wyścigowa
Możecie mi napisać czym różnią sie gry Gran Turismo 4 "Prologue" i Gran Turismo 4 "The Real Driving Simulator"?

Co do gier to poleciłbym NFS Underground. Co prawda grałem w nią na PC, ale myślę, że na PS2 jest jeszcze lepiej. Świetny tryb kariery, świetna muzyka, świetne efekty, świetny klimat. I obowiazkowo grać na głośnych głośnikach, bo dźwięk wpychał w fotel!:)
Gran Turismo "Prologue" to po prostu wersja demo Gran Turismo 4 "The Real...".
Może nie demo (bo w demo daliby Ci 1 trase i z 2 samochody) ale niedokończona wersja dla napaleńców którzy nie mogli się doczekać aż wyjdzie wersja końcowa. ;]
Zgadzam sie z Woocash'em tak samo bedzie na ps3 najpierw Gt5 Prologue a pozniej fuul wersja co nie? ;)
Ps2 Slim SCPH-77004(Silver)
Ps3 Slim,Fat
PSP
No dobra. Od wczoraj gram w NFS: Undercover. Muszę przyznać, że jak na gościa, który pierwszy raz trzyma w łapkach pada, to całkiem nieźle mi to granie wychodzi.
Jeśli chodzi o samą grę, to wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Wyścigi czy ucieczki przed policją naprawdę podnoszą poziom adrenaliny:) I tak jak pisał [R]ay, filmiki są bardzo dobrym pomysłem, które wyjaśniają poniekąd intrygę.
Wg mnie gra bardzo pozytywna, więc polecam!
(12-11-2009, 21:22)mirrra napisał(a): Ztak samo bedzie na ps3 najpierw Gt5 Prologue a pozniej fuul wersja co nie? ;)

Tak, GT 5 jest już zapowiedziane.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Ja tam wole serie NFS, wiec szczegolnie polecam NFS Undercover.
Wg. mnie najlepszą na PS2 wyścigówką jest NFS:MW albo GT4 ponieważ można je podzielić i NFS dać do Arcadowych, a GT4 do symulacji...oba są moimi faworytami...:)
Wiadomo że w NFS:MW będzie troszkę więcej kolorów i ilości elementów otoczenia ale GT4 można się poczuć jak w prawdziwym samochodzie przy dobrej kierownicy.GT4 to podobno symulacja tak? To dlaczego nie ma widoku zza kierownicy...to jest minus...
[Obrazek: matidop.png]
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
[Obrazek: userbar769683.gif]
Wszystkie NFS od ulicznych wyścigów ( I nie tylko ), gdyż:

1. NFS Underground 1 i 2 - To było takie zapoczątkowanie tuningów itp i możliwości są wyśmienite
2. NFS Most Wanted - Ah, ta dynamika i poczucie prędkości w tej grze, do tego świetna "Kampania" powoduje że codziennie z miła chęcią go odpalam
3. NFS Carbon - Wiele rzeczy nie ma takich oryginalnych, a i tak go bardzo lubię... Nie wiem dlaczego
4. NFS Pro Street - Wiele ludzi mówi że nudna, brak odczucia prędkości, jednak ja uwielbiam w niego pykać na kierownicy, bo był on bardzo realny i ma wiele fajnych możliwości.
5. NFS Undercover - Jeee, ta fabuła, zabawa w policjanta i ... Co tu dużo gadać, gra powala.

Jeszcze Gran Turismo 4 zaliczę do świetnych, tyle aut i tras, fajna kariera i najważniejszy w niej, realizm.

Najbardziej się jednak zawiodłem na TDU, na pleja jest denny oraz na Burnoutcie - Nie podchodzi mi ten styl.
Gran Turismo 4. Mam też GT3 lecz 4 lepsza.

No więc tak:
+grafika
+dobra na nudne wieczory
+masa aut
+dużo tras
+prędkość ,nie tak jak w innych grach że po ruszeniu mamy 200 i tego nieczujemy

-uderzymy w mur przy prędkości nawet dużej = nic sie niedzieje odrzuca nas od bandy
-troszeczke "niemiętkie" resory w samochodach

Gdy ktoś miał PS1 i Gran Turismo 2 jak ja to może powspominac stare dobre czasy : )

PS. Czekam na GTA IV ps2. Może wyprodukują :)
Wtedy będzie cud.