Co ostatnio kupiłeś na PS4?
(04-06-2016, 08:58)Kolos28 napisał(a): Ja wiedźmina mam praktycznie od premiery i do tej pory nie ograłem podstawki :D

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja na premierę kupiłem, skończyłem i sprzedałem czego żałowałem. Teraz tego nie zrobię i przejdę dodatki.
Odpowiedz
(03-06-2016, 15:39)Makaveli napisał(a):
(03-06-2016, 15:06)Spaidi napisał(a): Przeklinam Cię Makaveli ;> u know what i mean

A jednak :P Ten instynkt hardkora gdzieś tam w Tobie siedzi :P

Szkoda, że nie wziąłeś edycji GoTY, byś miał DLC od razu na płytce.

Tak czy siak - miłego umierania, w razie czego służę radą i pomocą!

Nie mialem zbytnio wyboru, splatynowalem Far Cry 4 i wystawilem na OLX, jakis chlopak chcial sie wymienic na Bloodborne to skorzystalem
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Właśnie wróciłem z MM z UFC 2.
Zobaczymy ile ta gra ma wspólnego z symulatorem a trochę pojęcia odnośnie MMA posiadam ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
[Obrazek: dmc_zpsjughzxub.jpg]

Devila w stanie idealnym pozyskałem w ramach wymiany za The Last of Us Remastered. Będzie konkretne siekanie. Nastepnym moim zakupem prawdopodobnie będzie ... pad. :D
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Krew i wino, teraz to już kolekcja jest.[Obrazek: d9d9a81adc4af241c0fd94c907dbed0e.jpg]
Odpowiedz
--- 18-08-2016, 15:57 ---
Ostatnio wykorzystałem promocję jaka była w 3kropki.pl i kupiłem ostatnią część Metal Gear Solid The Phantom Pain do kolekcji, wydanie dnia pierwszego poniżej 80 zł nówka sztuka :) Teraz mam komplet części wydanych na duże konsole PlayStation. Brakuje mi już tylko części wydanych na PSP.

--- 07-12-2016 ---
Widzę, że dawno nie pisałem w tym temacie, a trochę mi gier przybyło do kolekcji :)
Na pewno w pudełkach doszły: Kholat, Fallout 4 (kupiłem dodatkowo z przepustką sezonową na X1 w cyfrze) i Wiedźmin 3 ale podstawka (GOTY kupiłem dodatkowo na X1 w cyfrze).
Nie sądziłem, że dzisiaj dotrze kolejna gra, ale udało się, Muve spisało się na medal :) The Last Guardian w wersji w steelbook'u. Wersja polska ma nakładkę tekturową, a po jej zdjęciu pudełko wygląda bardzo ładnie :)

Oj będzie w co grać :) Patch początkowy 1GB pobrany, więc można zaczynać przygodę, jak to dobrze, że nic wcześniej nie czytałem o tej grze :D

Zdjęcia: 1, 2, 3 i 4
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
Steelbook wygląda pięknie. Muszę to mieć. Mam nadzieję, że w niedługim czasie cena zestawu nieco spadnie, bo obecnie jest, co by nie skłamać - wysoka.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Kupiłem też The Last Guardian i właśnie odpakowalem z folii ale to co zobaczyłem w środku nieźle mnie rozczarowało... Serio Sony? Nawet karteczki jedne w do środka nie daliście? W takiej grze?[Obrazek: 7ddc54bd9f8da681041972f81efe80ed.jpg]

HTC 10
Odpowiedz
Mój nowy zakup
[Obrazek: 11e13f3b458502190697e61e377045fe.jpg]

A do tego Mortal Kombat XL oraz MGS V w wersji cyfrowej [THUMBS UP SIGN]

HTC 10

Kolejne gierki nabyte prze zemnie w styczniowej promocji:
Mad Max
Mirror's Edge Catalyst
NFS: Rivals

HTC 10
Odpowiedz
Shadow of Mordor - gra ma już swoje "lata", ale ten system Nemesis - cudo!
Kanał o grach/gadżetach/konsolach: https://www.youtube.com/c/GRYzoniePolska
Patronite: https://patronite.pl/GRYzoniePolska
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości