Liczba postów: 36
Liczba wątków: 2
Bardzo fajne intro ma Prince of Persia Warrior Within. Bardzo dobrze i ciekawie przedstawione, poza tym idealnie wprowadza do gry. Jeśli znamy angielski spokojnie będziemy wiedzieć o co mniej więcej chodzi i jaki jest cel gry.
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 14
Mi się bardzo podoba początkowe i końcowe intro z Gta Liberty City Stories.Ale to z Vice City Stories też jest bardzo dobre ;).
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
Ja pamietam ending z Final Fantasy X
Niby wiesz, ze to tak sie stanie a jednak przezywasz. Intro tez bylo w porządku "this is my story", kto gral, zrozumie :)
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 2
25-11-2014, 04:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2014, 04:41 przez Jack Krauser.)
U mnie góruje ten, a voice acting jest najlepszym jaki słyszałem w grach komputerowych ever !! I zakończenie też, co za głębia ever !!
(według mnie, może na 4 godziny, może inne studio pod nadzorem starego, jednak gra SZTUKA !! Jest piękna jak wiosenny liść !!)
(jestem fanem tego studia od czasu wydania Penumbra : Overture, później Black Plague, następnie cholernie straszna Amnesia (2 razy wątek główny łyknąłem, niestety słaby system save i śmierci zaprzepaścił szansę na to, by do tego tytułu wracać)
Chyba był już taki temat.
Zakończenie Silent Hill 2 oraz pierwszej Mafii.
Liczba postów: 1103
Liczba wątków: 119
Oesu nie wiem..., tyle ich było
Ending FF IX, Fallout'ów 1 i 2 bo tak naprawdę samodzielnie go tworzyliśmy. Zakończenie Baldur's Gate było intrygujące. Co by nie powiedzieć zakończenie Batmana Arkham Asylum(zdarzało mi się widzieć opinie, że to jedno z najgorszych zakończeń, znając jednak uniwersum mimo wszystko ma spory sens), zakończenie sagi o Kratosie chwytało i poruszało mnie do głębi. Ja bym mógł tak wymieniać i wymieniać to złe i smutne wspomnienia :(
Liczba postów: 1582
Liczba wątków: 173
W tym (2014) roku najbardziej mi się podobało zakończenie UFO w Silent Hill Book of Memories, które jak to z tymi zakończeniami w SH bywa, przypomniało mi wcześniejsze części w śmieszny sposób... :) Smaczek tego zakończenia docenią tylko Ci, którzy ograli wcześniejsze części... :)
![[Obrazek: 9458.png]](http://card.exophase.com/2/0/9458.png)
![[Obrazek: piotros_org.png]](http://card.psnprofiles.com/1/piotros_org.png)
3DS FC: 2724-0392-0522
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
Dla mnie świetny ending był w Final Fantasy X i Final Fantasy Crisis Core. Rozwalał łeb, później miałem wielogodzinne rozkminy xd
Wysłane z mojego MediaPad T1 8.0 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 177
Liczba wątków: 4
Najlepszy ending ? Zdecydowanie Shadow Of The Colosus - genialna sprawa. Cudo. Świetne zakończenie ma również słaba gra - Assassin's Creed: Revelations.
Liczba postów: 1693
Liczba wątków: 89
(26-11-2014, 09:06)Vicious napisał(a): Zdecydowanie Shadow Of The Colosus - genialna sprawa. Cudo.
W grudniu zeszłego roku delektowałem się artyzmem SotC. Ending również i mną pozamiatał. Konkretnie wjechał mi na emocje. Coś pięknego.