Ciekawostka - oryginalne naklejki na kartę pamięci.
Nie znalazłem o tym wzmianki na forum, a chyba warto wspomnieć. Wiedzieliście o tym, że w premierowych wydaniach niektórych gier na PlayStation, znaleźć można było zestawy oryginalnych naklejek na kartę pamięci?

[Obrazek: IMG_5013.jpg]

[Obrazek: stickers.jpg]

[Obrazek: DSC08490.JPG]
Odpowiedz
Nie spotkałem się nigdy z takimi szablonami.
Posiadam natomiast oklejoną kartę pamięci do PS2 - naklejka z gry "Metal Gear Solid: Snake Eater". Konsolę wraz z kartą kupiłem na Allegro. Skąd poprzedni właściciel wytrzasnął taką naklejkę nie mam pojęcia. Może i do gier na PS2 dodawali?
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Słyszałem o tych naklejkach ale osobiście myślałem, że po prostu były jakieś bundle gra + karta pamięci. Najczęściej widywałem naklejki z Final Fantasy.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Konkretnie :)
Teraz oczywiście można sobie zaprojektować i dać do poligrafii, jednak to nie to samo :)
[Obrazek: 76561198022883689.png] [Obrazek: mrBezk.png]
Odpowiedz
Pisałem o nich jakiś czas temu u siebie na forum bo też nie wiedziałem o ich istnieniu. W kolekcji mam 2 gry, które je posiadają.

[Obrazek: 7o2yYnt.jpg]

[Obrazek: DFMLWjC.jpg]
[Obrazek: strefa_banner_forum.png]
Odpowiedz
Bodzio ;D Dowiedziałem się o nich właśnie z Twojego forum. Żeby nie robić plagiatu, nie wykorzystałem twoich fotek tylko znalazłem swoje. Cóż za szczęście widzieć tutaj takiego pasjonata PSX :)
Odpowiedz
Jaaaa, ale czad. Fajna ciekawostka. Te z tekkena... maj drim! *.*

Odpowiedz
Ale naklejki z MGS znajomo wyglądają ;) Zresztą nie ważne, mogłeś dać nawet moje fotki. Mi to nie przeszkadza :)

Co do tego forum, to czytuję choć nie piszę za wiele bo tworzenie mojej stronki o PSX mi zajmuje wystarczająco dużo czasu. Niemniej czuwam ;)

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Hehe, ale MGSa połknąłeś z neta, sprawdziłem więc wstawiłem :P Doceniam twoją pracę, bardzo lubię twoją stronę, o jakimkolwiek nawet małym plagiacie nie ma mowy :)
Odpowiedz
No tak, to z neta, bo kolekcjonerki MGS z której pochodzą te naklejki to się raczej nieprędko dorobię ;) I dzięki za miłe słowa.
Odpowiedz