A oto 4 kolejne tytuły, które doszły mi do kolekcji.
Mianowicie Twin Caliber, Hitman Blood Money, Shinobido - Way of The Ninja, Devil May Cry 1.
Wybaczcie za jakość, nie najlepszy telefon do zdjęć a jak się ręka zatrzęsie to dopiero:D
Może jeszcze kilka słów o grach.
Myślę, że o Hitmanie (ktoś go musiał nieźle męczyć, trochę trzeszczy w czytniku) czy też DMC (cholernie trudny, albo forma mi spadła) pisać nie trzeba, jeśli ktoś grał w Tenchu na psx w Shinobido poczuje się jak w domu, natomiast Twin Caliber, który kupiłem w ciemno okazał się niezwykłym zaskoczeniem. Gra ta, to celowniczek w trzeciej osobie. Prawa gałka prawa ręka, lewa to lewa. Na jednego gracza lub w co-op. Polecam obejrzeć krótki filmik z początku.
https://www.youtube.com/watch?v=jHFxHFVFvyo
Dla mnie gra świetna, ale coś mi się zdaje, że ją można albo pokochać, albo znienawidzić. Zbyt wiele powiedzieć nie mogę, gdyż utknąłem na 2 bosie:rolleyes:. W każdym razie, tytuł zacny:cool:.
[05.03.2014 już się przeprawiłem, teraz czuję się jak mocarz! Było to niezwykłe wyzwanie, ale udało się, chociaż koniec aż prosił się o kontynuację, jednak twórca wypadł z obiegu z tego co mi wiadomo, hołd mu składam, szacunek dla niego, że tak powiem w jego imieniu "I`m a man or I`m a man", z pamięci cytuje Gastowskiego z Operation Flashpoint CWC, od Bohemii, nie mylić z crapem od Codemasters]
P.S. dragon1493 a ja bym tam sobie chętnie tym simom zbudował wirtualny domek, z 10 lat temu się w to grało, a czemu nie, można by się odprężyć przy piwku, hehe a i XIII widzę, niezły nabytek. smash jak Kratos napisał nie masz co Black żałować, jednak MoH Frontline, też niczego sobie, co za soundtrack.