Co wolisz, co lepsze...
Normalne, że z miseczką B ;) Duże piersi wcale nie są takie super, to stereotyp ;)

Stringi czy figi?
Odpowiedz
Stringów nie jadłem więc figi ohohoh jak śmiesznie.
A tak serio to rozumiem, że chodzi Ci o bieliznę swojej dziewczyny a nie (o zgrozo!) własną. W takim razie w dalszym ciągu figi.

Szarlotka czy sernik.
Odpowiedz
Nie pogardzę szarlotką, jak i sernikiem.

Keczup czy musztarda?!
Odpowiedz
dowaliles. najbardziej lubie polaczenie ale czesciej wybieram keczup wiec jednak

keczup

hip hop czy techno
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Nie trawię wszystkich odmian muzyki elektronicznej (dubstepów, remixów, techniaw i tym podobnych, których nie znam, bo się nimi nie interesuję). Jeżeli chodzi o rap, to obecnie nie słucham tego gatunku, ale kiedyś robiłem to bardzo często i z sentymentu wybiorę pierwszą opcję, czyli "hip hop".

Sól czy pieprz?

EDIT: Sorki, zapomniałem.
[Obrazek: PaultheGreatPL.png]
Odpowiedz
e ale sie nie umie to sie nie bawi
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Okej, już dodałem. Kompletnie o tym zapomniałem. :)
[Obrazek: PaultheGreatPL.png]
Odpowiedz
Sól bez dwóch zdań, nie mogę bez niej żyć ;D

Piramidy Majów czy Egipcjan?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Majów, bo jak dla mnie ładniej wyglądają. Te egipskie to takie zwykłe ostrosłupy.

Tygodniowy wyjazd do wybranego kraju świata, o charakterze turystycznym czy 10 wybranych gier na jakąkolwiek konsole.
Odpowiedz
obecnie, nie posiadam zadnej konsoli wiec na co mi gry

wyjazd (japonia, tokyo game show :D)

sen czy jawa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości