Niszczenie konsol
No ja wyżej. Co o tym sądzicie ? Dla mnie to jest zła rzecz i jak widzę jakiś filmik, gdzie rozpieszczone, Amerykańskie, napakowane Fast-Food'ami pulpety rozpieprzają np. N-Gage czy PS2 to mnie szlag jasny trafia!
Obczajcie tego gościa: http://www.youtube.com/user/TheSmashDoctor
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Nie wiem czemu ma służyć taki filmik. Ni to śmieszne, ni pożyteczne, ni efektowne. Generalnie wychodzi na to, że ten występ był żenujący, a jego zapis zaśmieca You Tube...
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
A mnie się tam podobają takie akcje. Nie wiem skąd u niektórych te oburzenie - sprzęt kupił pewnie za własne pieniądze i może sobie z nim robić co zechce: podpalać, sprawdzać wytrzymałość na uderzenie młotkiem, a nawet zjeść. Po prostu sprawdza wytrzymałość sprzętu :). Ktoś chyba kiedyś wrzucał filmik jak ten sam osobnik rozpieprza nowiutką Vitę. Akurat koleś nie wygląda na rozpieszczonego dzieciaka. Fakt, zdarzają się tacy i to już jest powiedzmy żenujące.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
Wyłącznie głupota i szpan. Sprawdzać wytrzymałość to można samochodu, a nie konsolki czy bezbronnego telefonu, urządzeń, których tak na zdrowy rozum nie powinno się wrzucać pod tiry czy zrzucać z 13 piętra na asfalt. Po co ktoś rozwala drogie sprzęty, a potem wrzuca filmik z tego zdarzenia do internetu? Żeby zaistnieć, pokazać jaki to on nie jest fajny, że ot tak wyrzuca w błoto kilkaset czy kilka tysięcy dolców, a w moim rozumowaniu pochwalić się niskim IQ.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Kratos napisał(a):Wyłącznie głupota i szpan

Albo sposób na kasę, jeśli w zależności od liczby wyświetleń filmiku, do jego kieszeni wpadnie spora sumka, za którą będzie mógł kupić sobie kolejny sprzęt? Krzywdy nikomu nie robi, zaś w na YT czy gdziekolwiek indziej, można spotkać o wiele gorszych popaprańców, którzy naprawdę nie mają się czym chwalić.

Kratos napisał(a):bezbronnego telefonu

Bezbronny to może być kotek czy jakieś inne zwierzątko :)
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
No właśnie. Ten gość zniszczył m.in. Czarnulke czy Dreamcasta :(
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Głupota w najczystszej postaci. Nic dodać nic ująć.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz