Boczny panel
A dałoby radę wprowadzić funkcję spoiler jako tag na przykład?

Tu znalazłem kilka propozycji, ta z kolei wydaje mi się najodpowiedniejsza.

I tak przy okazji co z tym panelem bocznym? ;]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Oki no to robimy test [spoiler]spoilowania, ten jest inny niż wybrałeś bo nie wymagał żadnych ręcznych modyfikacji[/spoiler]
Odpowiedz
Okej, wstępnie jest dobrze. Mógłbyś jeszcze wrzucić to jako opcję widoczną przy pisaniu postów? Tak jak teraz jest "wprowadź link" czy "wprowadź cytowany tekst". Jak nie masz miejsca to możesz spokojnie wywalić "wprowadź adres e-mail", bo nie widziałem, żeby ktokolwiek na forum z tego korzystał. "Show" zamienić jeszcze na "Pokaż", a "hide" na "ukryj" i będzie wszystko w porządku.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
No z tym będzie więcej roboty :P ale zobaczę co się da zrobić.

Edycja:

Oki udało mi się zmodyfikować edytor. Ponieważ nie mamy ikonki do spoilera użyłem takiej jak do tekstu. Z niewiadomych mi powodów nie działa opis ze słownika, tak jak przy innych przyciskach. Zrobiłem małą modyfikacje by było widać co to jest. Aha no i usunąłem dodaj email bo się rozjeżdżał edytor a sam mówiłeś że z tego nikt nie korzysta :P

Edycja 2:
Aha bo bym zapomniał. No to teraz można by poinformować świat :P, że ma nową funkcjonalność i mogą z niej korzystać ku dobru ogólnemu :D
Odpowiedz
Dobra, mam nadzieję, że lud nie będzie mylił jednej ikonki z drugą. Co do poinformowania to oczywiście zaraz to zrobię ;)

Odpowiedz
oki . poszukałem i znalazłem gdzie to jest. A jak już znalazłem to zmodyfikowałem do potrzeb i jest informacyjna ikonka.Teraz nie powinno być niedomówień :P
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości