Bart
Moderatorów ci u nas dostatek ;]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Wcale si enie prosze. : )
Odpowiedz
Na co innego mi twój post wyglądał ;]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Napisalem tylko na przyszlosc.;p

Nie boj sie. Twoja pozycja nie jest chyba zagrozona. xd
Odpowiedz
Minął jakiś czas i oto Bart wysyła mi pw:

Cytat:Nie wiedzialem do kogo pisac, to pisze do Ciebie. Znaczy inaczej. pisze do Ciebie, bo wiem,ze chociaz to przeczytasz.

Z racji tego, ze Generic juz nie jest moderatore, to ja pisze sie na przejecie jego no ten... o , posady. Nie bede tu pisal wielkich podan, bo sprawa jest oczywista, albo tak, albo nie.

Pozdrawiam:
Bart.

Odpisałem:

Cytat:Nie szukamy nikogo. Gdybyśmy zrobili nabór to publicznie na forum. Obecnie pojawia się 20-30 postów dziennie i roboty z nimi nie ma zbyt wiele. To czy Generic był modem czy nie, nie robiło żadnej różnicy, bo i tak niezbyt się przykładał do moderowania.

Teraz skupiamy się na tym, żeby pozyskać jak najwięcej nowych userów, nowych moderatorów nam nie trza.

Teraz założył temat na forum z żalami i się okazało, że admin był "za" mimo, że w tym temacie pisze, że nie. Ja nie wiem co tu się dzieje i naprawdę nie widzę Barta na tym stanowisku, w ogóle nie widzę nikogo, bo tak jak pisałem - wyrabiamy się w kilku z tym moderowaniem, ale dla świętego spokoju tu odpisuję. Proponuję poczytać cały ten temat, bo ciekawe rzeczy w nim Bart pisze.

Normalnie bym olał te jego wypociny i żale, które mówiąc szczerze są naprawdę nietrafione, ale zaraz zrobi zamach na forum to ostrzegam ;D

Odpowiedz
Ja nie bywam na forum, a jak bywam to nie sprawdzam czy trzeba dodatkowych rąk. Jeśli uważasz, że nie jest nikt potrzebny to jestem z Tobą ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
No doskonale o tym wiem ;) Ale widzisz, napiszesz takiemu, że jesteś "za" daniem mu rangi i teraz będzie truł wszystkim na forum. Ja się jego gadką nie przejmuję, bo widzę co on robi, pęd za władzą niektórych jest nie do ogarnięcia. Zrobiłby coś dla forum, założył jakieś nowe tematy, te newsy może popisał, których nie chciało mu się po pewnym czasie, a on wyskakuje z modem jak Filip z konopii.

Odpowiedz
Jestem za daniem jeśli faktycznie będzie miał co robić i będzie to robił. To chyba oczywiste, że sam nie podejmuję w tych sprawach decyzji bo za jedyne co mogę tutaj odpowiadać to sprawy techniczne ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Generalnie nie uważam Bart'a za odpowiednią osobę sory, że tak to ujmę ale on wyraźnie ma jakieś problemy i co jakiś czas szuka jakieś zwady z kimś z ekipy po czym próbuje się w nią wkręcić, na nasze szczęście bez skutku. Jestem na nie!
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
admin napisał(a):To chyba oczywiste, że sam nie podejmuję w tych sprawach decyzji bo za jedyne co mogę tutaj odpowiadać to sprawy techniczne.

No my to rozumiemy, ale jak widać nie wszyscy ;) Ogólnie powinien się chłopak cieszyć, że mu tyle uwagi poświęciliśmy (czas przeszły, bo mam nadzieję, że to już koniec jego marzeń o moderacji). Ba! Nawet swój temat ma i to nie byle gdzie, bo w dziale tylko dla Ekipy ;D

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości