Wyszukiwanie w googlach
Ostatnio bida z rejestracją nowych użytkowników, PS2 umarło, więc trzeba oprzeć się na PS3. Wpisałem z ciekawości frazę "ps3 forum" i zgadnijcie na której stronie jesteśmy ;] Dobra i tak nie zgadniecie. Połowa 3 strony, 16 wynik w googlach. Jak wpisałem "forum ps3" to jest jeszcze gorzej, obejrzałem 5 stron i dalej nas nie było, nie chciało mi się głębiej szukać.

Moje zapytanie - da się to poprawić? Kilka tygodni temu mieliśmy jeszcze 3 czy 4 wynik w googlach, a teraz spadliśmy i to pewnie samo już się nie naprawi. Może aktualizacja jakiegoś pluginu? To już pytanie do was, a przydałoby się to zrobić i to najlepiej na wczoraj, bo zdarzają się dni kiedy nikt do nas nie dołącza, jak są 3 nowe osoby na dzień to już "sukces". A fajnie by było jak najwięcej nowych, 3 osoby to nawet śmiech na sali.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Problem wyżej się jednak sam naprawił, ale mam jedno małe pytanko, bo się na tym kompletnie nie znam. Wprowadziłem kilka zmian w ustawieniach forum (większość myślę, że na lepsze) i tak na przykład zmieniłem w Ustawieniach ogólnych nazwę forum (dodałem PSP i PS Vita) i tak się zastanawiam czy to wpłynie jakoś na wyniki wyszukiwania w googlach. To znaczy bardziej mnie interesuje czy "popsuje" i zepchnie nasze forum gdzieś niżej w wynikach, jeżeli chodzi o PS3 czy PS3.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości