W co obecnie grasz na PS3?
Co aktualnie jest u ciebie na "tapecie" na PS3? W którą grę obecnie się zagrywasz?

Miło by było zobaczyć jakiś krótki komentarz, może wrażenia z gry. Każdy post z wymienioną samą nazwą gry będzie uważany za spam i automatycznie kasowany. Postarajcie się sklecić chociaż ze 2 zdania, to żaden wysiłek. Może się żalić albo chwalić bez żadnych ograniczeń.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
hmm a wiec tak , na tapecie mam ustawiony motym z Naruto :) pewnie slyszeliscie kiedys o takim Anime. a gram sobie w:

Killzone 3- swietna kampania z ktora nie ma szans na nude zajela mi 7 h). a po tym zaczelem grac na multi ktore jest znakomite... rozwinelem sobie klase infiltratora ktory moze sie przebierac za zolnierzy wroga (co daje spora przewage czasami) i gram po 1-2 h dziennie jak czasu starczy.

Heavy Rain- gram obecnie juz 2 raz bo za pierwszym mialem fatalne zakonczenie xD . co do gry to jest ona znakomita, fabula bardzo dobra choc nie ustrzegla sie kilku bledow. po za tym spodobala mi sie interakcja z otoczeniem i dokonywanie roznego rodzaju wyborow ktore maja pozniej wplyw na rozwoj sytuacji.

Infamous 2 - kolejny swietny exclusiv od sony. podobaja mi sie nowe i potezne moce Cola choc szczerze mowiac gralem dopiero z 2 godzinki ogolnie. Narazie musze walczyc z oddzialami milicji stworzonej przej jakiegos dyktatora xD. Lokacja w ktorej sie znajdujemy w grze czyli miasto New Marais znakomicie stworzone ze szczegolami. poprawiono wiele bledow z pierwszej czesci , bardzo dobra grafika, no i podoba mi sie nawet te spolszczenie , dosc przyzwoite.

Pes 2011- obecnie stworzylem lige online na konkurencyjnym forum , zebralem jakies 10 osob i gramy pilke na bardzo wysokim poziomie. jestem pewien ze zorganizuje druga edycje jesli czas mi na to pozwoli.

Uncharted drakes fortune : gra jest dobra , zwiedzamy wiele ciekawych lokacji ale jednak za duzo w niej strzelania ... wolalbym wiecej jakichs ciekawych zagadek itp a te co sa to banalnie proste do rozwiazania. mam nadzieje ze z U3 nie zrobia Fps...
Odpowiedz
Bladestorm: The Hundred Years' War - niby podobne do Dynasty Warior ale bardzo wciągająca gra. Mniej klepania w guziki, więcej strategi osadzonej w klimacie wojny stuletniej.

God of War 3 - nic dodać nic ująć - dla tej gry kupiłem PS3. Po przejściu dwóch pierwszych części z radością rozlewam rzeki krwi w części trzeciej.

Mushroom wars - gra oferowana PSN. Wciągająca gra strategiczna. Dokonujemy inwazji na wrogie osady grzybów. Świetna gra w sytuacji kiedy nie dysponujemy dużą ilością czasu do zamrnownia.
Odpowiedz
We wszystkie GUITAR HERO [myślę, że nie muszę tłumaczyć o co chodzi]

Aerosmith-Jedna z moich ulubionych, gdyż bardzo lubię ten zespół.
Legends of Rock- dużo świetnych kawałków.

Odpowiedz
Killzone 3 - mocarna grafika i wciągająca kampania. Narazie grałem gdzieś 3 godziny, ale naprawde niezły FPS. Niewiem jak ludzie mogli zapomnieć o takiej grze i czemu sprzedaż jest taka słaba.

LittleBigPlanet - fajna miła platformówka 2,5D. Miła atmosfera, fajny edytor i duzo stworzonych przez użytkowników mapek.

Burnout Paradise - najlepsza gra wyścigowa jaką kiedy kolwiek grałem. Naprawde brak słów. Wiele ludzi narzeka na monotonie, ale osobiście nie zwracałem na to uwagi zachwycając sie pięknem tej gry.
Odpowiedz
El Shaddai: Ascension of the Metatron.

Niesamowita grafika, fabuła, grywalność. I choć gra jest liniowa, nie mogłem się oderwać wczoraj przez trzy godziny (była 2 w nocy, a na 7 do pracy).
Ale może jestem nienormalny - nie lubię piłki nożnej, Killzone'a ani samochodówek - kocham Okami, Killer7 i El Shaddai :D.
Odpowiedz
Aktualnie:

FIFA 11 - Odkąd nabyłem ten tytuł, nie przestaję grać w niego. Wyśmienita grywalność. Aktualnie rozgrywam drugi sezon trybu Menedżerskiego, a gram w nim Realem Madryt. Czasem złoję jakiegoś znajomego w meczyku na 40minut.

GTA IV - Przez pewien czas sporadycznie grałem, lecz ostatnio znowu
wróciłem do fabuły i zamierzam w końcu ją ukończyć. Wiadomo, często zdarzy się że polatam po mieście itd.

Aktualnie te dwie gry staram się zaniedbywać, na resztę przyjdzie czas, przynajmniej mam taką nadzieję.
Odpowiedz
Ja nie mam ostatnio zbyt dużo czasu (może to banalne, przecież są wakacje, ale niestety...), dlatego w zbyt dużo tytułów to nie gram.

FIFA Street 3- wspaniała gra, jednak ciężko mi się do niej przyzwyczaić, ponieważ jest całkowicie inna niż poprzednie wersje na PS2.

GTA IV- wspaniała gierka, wspaniała grafika, powoli, powoli przechodzę tą grę.

PES 2010 - tą gierkę kupiłem bardzo tanio, dlatego się skusiłem. Umila mi czas do premiery FIFY 12. :) Nie jest najgorsza, jednak brakuje mi Bundesligi. Dzisiaj nawet jeden meczyk online zagrałem.
Odpowiedz
Far Cry 2 - wspaniała grafika, duży teren do eksploracji, nieliniowość gram w nią cały czas nawet jak przeszedłem na 100% na pc mam wersję na PS3 i nia się delektuję.
Killzone 3 - dla mnie piecykarza zbawieniem był move w tej grze, niestety singiel jest liniowy ale takie są w większości FPS, bardzo ciekawa fabuła
Sniper:Ghost Warrior - pomimo dużej dyskusji i złych ocen kupiłem i nie żałuję :D złe oceny robiły chyba "dzieci neo" nierozumiejące zasady "pracy" snajpera. Grafika nie powala ale jest do strawienia, fabuła taka sobie ale też ujdzie przecież ważna jest grywalność :) Kiedyś zastanawiałem się że ona powinna być zaklasyfikowana jako nowy rodzaj: skradanko-FPS :D
Battlefield: Bd Company 2 - głównie multi który nie ma sobie równych, myślę że tej gry nie trzeba opisywać jest przecież HITEM :)
Homefront - opisałem tu na forum demo, gram w pełnej wersji. O singlu nie ma co tu pisać, jest denny ale multi to znowu inna sprawa fajne mapki (oprócz hipermarketu) dynamiczna rozgrywka, fajnie zrównoważony sposób awansu i postaci.
Odpowiedz
Obecnie gram w killzona 3, na razie jest to moja pierwsza gra na Ps3 (którą sobie kupiłem w czwartek) i muszę powiedzieć, że gra jest za*****!!!!!!!!!, Istne Arcyyyyyydzieło.

Pierwsza gra na Ps3 i już takie wrażenia :)
"Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry, bo zawsze mogą wstać i sobie pójść." -J.D

"Kiedy widzę piękną dziewczynę , myślę o dwóch rzeczach. Pierwsza myśl: być miłym , Druga myśl: "Ciekawe, jak jej głowa wyglądałaby nabita na kij" - E.G
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości