Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
15-05-2008, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2008, 11:05 przez admin.)
W tym miejscu będę informował ekipę o dodatkach zainstalowanych na naszym forum.
Obecne pluginy:
Shoutbox - każdy wie jak działa
SEO Plugin - przyjazne linki dla wyszukiwarek
Modnotice - bardzo przydatny plugin. Umożliwia dodawanie notatek, uwag dla użytkowników w napisanym poście. Unikamy przez to pisania nowych odpowiedzi. Działanie poniżej. Jak jej używać? Klikając na edycję posta mamy dodatkową opcję "Moderacja".
15-05-2008, 11:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2008, 11:24 przez admin.)
Forum Warning System - system ostrzeżeń został dodany. Niestety póki co po angielsku oraz button ze standardowej skórki. W wolnej chwili postaram się to poprawić. Zasada działania chyba jest wszystkim zanana. Kiedy user uzyska pierwszy raz 100% = ban 3 dni, drugi raz 100% = ban na tydzień, trzeci raz 100% = ban na miesiąc. Warningi mogą wystawiać super moderatorzy. Jeśli dajecie komuś Warna to proszę to uzasadniać przy pomocy Modnotice tak aby wszystko było jasne i każdy widział.
Moderatorów proszę o aktualizację regulaminu uwzględniającą system ostrzeżeń.
Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
Hmm brakuje mi na forum tego pluginu Modnotice bardzo ułatwiało to pracę i czy da się coś zrobić z tą opcją łączenia tematów? bo nie bardzo to działa, a przyznać muszę że w wielu przypadkach by się to bardzo przydało. Tak samo brakuje systemu dodawania ostrzeżeń który również by się przydał.
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
admin odwaliłeś kawał dobrej roboty, o wiele lepiej nam się pracuje! Dzięki, chociaż kilka miesięcy to trwało, no, ale to się wytnie. ;-) Po pierwsze Modnotice, czyli super edycja, jeszcze lepsza od poprzedniej. Wszystko idzie sprawniej i jest ładniej. Po wyedytowaniu posta użytkownik dostaje PW razem z linkiem, super! : D Jakby tego było mało, wróciły warny. ;] Już jednego zdążyłem dać, ale anulowałem, bo mi się chłopaka żal zrobiło. Pewnie jest jeszcze kilka zmian, których nie zauważyłem w czasie mojej długiej nieobecności (2,5 miesiąca).
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ