Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
Userki mi narzekają odnośnie zachowania ludzi z ekipy, dlatego proszę bardzo o to by NIKT z ekipy nie brał udziału w gierkach słownych, a tym bardziej wyzywał ludzi od cwaniaków, debili, idiotów itp. Jeśli dajcie warna itp to konkretnie za co, tym bardziej jeśli user jest nowy na forum. Nie wróci nigdy do nas ktoś, kto napisał jednego posta i został wyzwany od różnych. Musicie brać pod uwagę, że różni użytkownicy nas odwiedzają.
Na koniec jeszcze raz, na tyle na ile to możliwe proszę być maksymalnie bezstronnym. Nie kłócić się z userami, a zwracać uwagę, nie wyzywać nikogo. Szanujmy się nawzajem ;).
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
23-12-2008, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2008, 14:23 przez The Boss.)
Hah, to pewnie dla mnie też za ten temat:
http://www.ps2forum.pl/bazar/-kupie-kabe...-1611.html
:D:D:D
Po prostu jak koleś napalony, że coś sprzeda wchodzi na forum, w ogóle nie czyta regulaminu (co się robi po pierwsze) wali od razu temat bez TAGU. Dopisałem tag i o tym nie poinformowałem, może dla tego twoje zdziwienie? :) Ludzie masowo nie wstawiają tagów. Trudno- jest taki regulamin to trzeba to robić.
EDIT: Napisałem do niego może dość nietendencyjnie, ale ostrzegałem już tekstowo wieeele osób. Po prostu nie chcę walić na prawo i lewo warnami. Pozdrawiam.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 22
wg mnie ray dobrze napisal... admin i moderator maja zawsze racje, koles nie umie czytac to musza go spotkac konsekwencje. Jeszcze sie napina jakby byl niewinny.
Liczba postów: 455
Liczba wątków: 24
24-12-2008, 04:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2008, 04:40 przez Cukier.)
Haha xD W rozsądnych pieniądzach to jest na allegro :) tak poza tym trzeba sie na kimś nieraz wyżyć xD
Warnów dawać nie możemy.... Nie wiem czemu. Albo nie umiem :D
Poza tym jak wpada taki jeden na shoucie spamuje wysyła linki do tematu.
Wchodzisz na ten temat a tu chłop ci proponuje żebyś od niego kupił KOPIE Swapa 3.8 za 30 zł (chyba)... I jeszcze wkręca ci że działa... No i jak tutaj nie zwyzywać ? xD
Aha dodam jeszcze że po upomnieniu takiego kogoś on zwyzywał mnie od grubasów xD
Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
Admin i mod nie zawsze ma rację, dlatego apeluję jeszcze raz aby pozostać maksymalnie z boku i nie sprzeczać się z userami niepotrzebnie. Rzeczowo i konkretnie!