26-12-2008, 12:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2008, 15:10 przez ReV.)
Mam pytanie: czy gra Killzone jest długa, czy krótka?
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
Do pokonania oddano 11 zróżnicowanych scenariuszy, podzielonych na około trzy pod-etapy, podczas których „przełączamy się” pomiędzy członkami prowadzonego oddziału.fajna rozbudowana gra.można grać 12 osobami jednocześnie gra dosyć dobra moja ocena 6/10
Koleś, tyle to i ja wiem. Pytałem się, czy te "pod-etapy" są długie, rzecz jasna. I nie opisuj mi gry ani nie dawaj okładki, bo to jest śmieszne w tym temacie.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
Hmm jak 1szy raz grałem w Killzona wydawał mi się dość długi jak na strzelanke ale przy kolejnym podejściu nie było już tak długo ale gra jest jak najbardziej warta świeczki. Polecam ;)
PS. przy 1szym podejściu ustaw poziom na conajmniej średniu daje to napewno większą satysfakcje po przejściu gry choć sztucznie wydłuża rozgrywkę :P