Ankieta: Najlepsza częśc GTA to:
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
GTA III
7.27%
4 7.27%
GTA VC
27.27%
15 27.27%
GTA VCS
12.73%
7 12.73%
GTA LCS
0%
0 0%
GTA SA
52.73%
29 52.73%
Razem 55 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Która część serii GTA jest waszym zdaniem najlepsza?
W pierwszej kolejności wybrałbym Vice City Stories. Jest nieco bardziej usprawniona względem Liberty City Stories - czytaj każdorazowe wpadnięcie do wody nie kończy się śmiercią; tak można pływać, można zasiąść za sterami śmigłowca, skutera wodnego. W tej kwestii LCS jest nieco bardziej ubogie. Fabularnie obie pozycje stoją na dość wysokim poziomie. Co przemawia (przynajmniej w moim przypadku) za VCS to klimat lat '80 - świetne, słoneczne miejscówki, wybrzeże - takie Miami Vice, charakterystyczne fury, oraz idealnie dopasowany soundtrack, który w przypadku VCS jest bardzo ubogi. Obie pozycje dostarczają naprawdę masę świetnej zabawy jednak nieco lepsze są historie Vice City. Klimat, klimat i jeszcze raz klimat się wylewa z tej pozycji.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
aha no dobra dzięki.Na razie się zastanowię ponieważ bardziej dostępne w kwestii kupna w tej chwili jest LCS.A jeszcze która z tych gier ma lepszą grafikę (i czy o wiele) Za odpowiedzi z góry dzięki!;)
Xbox is down, someone call the ambulance!  Wii u! Wii u! Wii u!

Nawet Trolle pomagają ---> http://www.pajacyk.pl

Sąd skazał za morderstwo na dożywocie niewinnego człowieka Jana Ptaszyńskiego. Najpierw zobacz http://www.youtube.com/watch?v=C-4W7Gg-3...AF5989574B, potem podpisz http://www.petycjeonline.com/petycja_o_u...aszyskiego
Odpowiedz
Mnie się najbardziej spodobało GTA San Andreas. Ma bardzo dużo możliwości jakich nie ma w pozostałych częściach :P
Odpowiedz
Vice City - za ten klimat Miami lat 80, za tą muzykę, za samochody i hawajską koszulę. Ta gra to prawdziwy klasyk, który dużymi literami zapisał się w historii gier.
Zaraz potem jest świetna choć dużo cięższa i poważniejsza III. Do San Andreas ciężko jest mi się przekonać. Nie mój klimat...
Odpowiedz
GTA VC stanowczo. Bardzo dobry klimat, wczułem się w prowadzoną postać i to było dla mnie najważniejsze. Duperelki w stylu łażenia na siłownie, czy jedzenie wprowadzone w GTA SA, były tylko miłym dodatkiem, jednak klimat tej części nie dorównywał do pięt Vice City. VC to istna legenda, grałem na kompie i na PS2 naprawdę polecam

Odpowiedz
Jako że mam aktualnie ferie, wczoraj rozpocząłem grę w Vice City. Ostatni raz do czynienia z tym tytułem miałem 9 lat temu, więc ładny szmat czasu.
Po otrząśnięciu się z szoku. jaki wywołało na mnie kiepskie sterowanie samochodem, zaczęło się robić całkiem fajnie. Powrócił ten szalony klimat Miami który uwielbiam :)
Szkoda tylko, że nie można szybko powrócić do przegranej misji, tak jak robimy to za pomocą telefonu komórkowego w IV. Czasami trzeba się nieźle najeździć, aby powtórzyć misję.
No ale nie da się ukryć że to prawdziwy klasyk, czuję że dziś znowu zarwę nockę :)
Odpowiedz
Vice City, za klimat lat 80., wyciągnięty żywcem z Miami Vice. Głównie ze względu na klimat powracam do tej części regularnie. No i oczywiście soundtrack - moim zdaniem jest to najlepszy soundtrack w historii gier. Pełno niesamowitych kawałków, które tylko dokładają swoją cegiełkę do tego, jak prezentuje się klimat w tej produkcji. Takie hity jak Broken Wings, I Just Died in Your Arms, Billie Jean, Automatic, Africa zespołu Toto, czy wiele, wiele innych, przyczyniały się do tego, że człowiek chciał jak najdłużej siedzieć w aucie, byleby tylko muzyka wciąż grała ;)
"Niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji." - Kazik Staszewski

Odpowiedz
A moim ulubionym Gta jest san andreas klimat latynoskich gangsterów wielkość mapy fajnie mi się grało a muszę zaznaczyć że nie jestem wielkim fanem tej serii tylko poprostu lubie gry o gangsterach i mafii a na psp to vcs a tak wogóle to niewiem czy są na psp jakieś inne prócz vcs
[b]"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Miyamoto Musashi
Odpowiedz
Jest jeszcze Liberty City Stories oraz port z DS Chinatown Wars.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
@2xUP
Używaj przecinków. Na PSP jest jeszcze Liberty City Stories.
Odpowiedz