Ankieta: Grałeś na PS2 online ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
22.99%
20 22.99%
nie
77.01%
67 77.01%
Razem 87 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

PS2 Online
Musisz inną grą lub Network Access Disciem skonfigurować sieć. Serwery są aktywne.
[Obrazek: Szejdi.png]
Chętni do gry on-line na ps3 pisać na PSNid: Szejdi
PS2 SLIM
Odpowiedz
A mógłbym wiedzieć co to jest i gdzie ewentualnie można kupić to Network access disc ?? ;) Aha i jak ją skonfigurować, czy w menu ps2 czy w grze ;p ,Plz o Odp.
Odpowiedz
Kupić na allegro bądź ściągnąć. Ale proponowałbym załatwienie sobie innej gry, która tworzy połączenie internetowe, a pewno PES6 CZY 2008, Gran Turismo 4 czy NFS: Undergound 2. Jak już przez którąś z tych gier stworzysz to połączenie to później już możesz normalnie grać przez sieć w tego Killzone'a.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Aby grać na piratach musisz spatchować grę ( Nie chodzi mi o to żeby włączyć grę ale żeby DNAS przepuściło ) programem... Aghhh nie pamiętam jak się nazywa ale jest tylko taki jeden do patchowania i działa ^^
Niedługo będę miał BF 2 MC i kto chętny do gry?
Odpowiedz
a czy trzeba jakos konfigurowac neta jak mam z neostrady i na kompie trzeba połaczac?
Odpowiedz
musisz na kompie udostępnić połączenie internetowe konsoli, we właściwościach połączenia sieciowego dajesz któremu połączeniu udostępniasz net :) czyli sieciówce, bo do niej połączysz konsole :) lub jeśli masz router po prostu powinieneś wetknąć kabel lan i net powinien hulać sam. Chyba że masz na routerze ustawione jakieś zabezpieczenia. btw da się w gt4 grać online?
Odpowiedz
Mam pytanie - ktoś ma grę AND1 Streetball i gra przez neta? Bo jakoś nie widzę żeby ktoś grał.A jak już to jakie są gry w które ktoś gra.Tylko nie chodzi mi o 2 osoby tylko o większą grupę.
Mój zestaw - Sony Bravia 37" + PlayStation 2 + jeden Dualshock 2 + 8mb

Dla Ciebie jedno kliknięcie - dla Mnie wielki krok ;D Proszę kliknij http://www.skracaj.com/1759.html
Odpowiedz
Na pewno nie. Przed chwila o tym pisałem. Ludzie już nie grają on-line na PS2.
Odpowiedz
A co z X-Link Kai? Tam jeszcze grają i jutro spróboje się połączyć ;)
Odpowiedz
No Cod3 ja będe ciupał od poniedziałku... Zresztą zobacze... Podobno dużo ludzi gra :D Można by zebrać z 20osob i clany i ciupamy ^^
Odpowiedz