W co obecnie grasz na PS3?
Próbuję się przekonać do DmC: Devil may Cry, bo nigdy ta gra jakoś do mnie nie przemawiała... Dałem jej szansę na 10 minut i chyba wrócę, bo ma fajny soundtrack :). Od dzisiaj grzmocę też Tomb Raidera - wciąga!
Odpowiedz
O tak... Sam podchodziłem do Devil May Cry na X360 kilkukrotnie, ale nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 15 minut. Gameplay do mnie totalnie nie przemawiał. To była moja pierwsza gra :P Pożyczyłem oryginał od kumpla zaraz po zakupie konsoli, nie miałem wtedy jeszcze LT 1.4 na pokładzie.
Odpowiedz
Ja jestem świeżo po zakupie Dawnguard do Skyrima i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, tego mi brakowało pogromcy wampirów xD i w międzyczasie tłukę w BF3 online później w planach Dragonborn i ponowne przejście całej trylogii Mass Effect + ostatnie 2 DLC do ME3
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
U3, ukończone. Teraz zabieram się do dokończenia Red Dead Redemption i Killzone 2.
Odpowiedz
Oecnie zaopatrzyłem sie w The darkness 2, Saints row the third oraz star wars unleashed.
Strasznie polecam ten 1 tytuł ze względu na wspaniałą grafike komiksową oraz wspaniały klimat.
O pozostałych chyba pisać nie musze.
Ktoś chętny do grania Cod Bo ?
[Obrazek: goer36.png]
Odpowiedz
Obecnie ze względu na brak kasy grałem sobie w Dante's Inferno, Star Wars Unleashed II przeszedłem :) No i do tej pory cisnę Skyrim, już któryś raz z rzędu :)
Odpowiedz
Ja to na razie mam biedę w graniu. Niedawno co przeszedłem Assassin's Creed 3, czeka na mnie jeszcze Medal of Honor Warfighter, na półce stoi nie skończony Saints Row the Third, a i wciąż nie dokończony Medal of Honor Frontline, który leży i czeka aż go znowu do czytnika włoże. No, a tak poza tym czekają na mnie jeszcze trofea. Bieda. :)
Odpowiedz
Ja jestem na etapie końcówki trofeów w Far Cry 3. Przepiękna gra!! Dla mnie jedna z najlepszych na PS3:) Ogromne możliwości i teren. Teraz zamierzam kupić Heavy Rain bo z tego co słyszałem to super gierka. A no i polecam Fife 13 jak ktoś lubi i Gran Turismo 5 również super gierka dla miłośników wyścigów.

[Obrazek: Siekierka1988.png]
Odpowiedz
(14-07-2011, 11:34)jonasz78 napisał(a): Bladestorm: The Hundred Years' War - niby podobne do Dynasty Warior ale bardzo wciągająca gra. Mniej klepania w guziki, więcej strategi osadzonej w klimacie wojny stuletniej.

God of War 3 - nic dodać nic ująć - dla tej gry kupiłem PS3. Po przejściu dwóch pierwszych części z radością rozlewam rzeki krwi w części trzeciej.

Mushroom wars - gra oferowana PSN. Wciągająca gra strategiczna. Dokonujemy inwazji na wrogie osady grzybów. Świetna gra w sytuacji kiedy nie dysponujemy dużą ilością czasu do zamrnownia.

JA GRAM W NAJNOWSZA CZESC GOD OF WAR WSTAPIENIE GRA KOZAK JAK I WCZESNIEJSZE CZESCI POLECAM GRE:)POZDRO

NIE MA TO JAK GOD OF WAR WSTAPIENIE

(05-04-2013, 09:06)kratos linda napisał(a):
(14-07-2011, 11:34)jonasz78 napisał(a): Bladestorm: The Hundred Years' War - niby podobne do Dynasty Warior ale bardzo wciągająca gra. Mniej klepania w guziki, więcej strategi osadzonej w klimacie wojny stuletniej.

God of War 3 - nic dodać nic ująć - dla tej gry kupiłem PS3. Po przejściu dwóch pierwszych części z radością rozlewam rzeki krwi w części trzeciej.

Mushroom wars - gra oferowana PSN. Wciągająca gra strategiczna. Dokonujemy inwazji na wrogie osady grzybów. Świetna gra w sytuacji kiedy nie dysponujemy dużą ilością czasu do zamrnownia.

JA GRAM W NAJNOWSZA CZESC GOD OF WAR WSTAPIENIE GRA KOZAK JAK I WCZESNIEJSZE CZESCI POLECAM GRE:)POZDRO

NIE MA TO JAK GOD OF WAR WSTAPIENIE

dobra spoko zawsze zapominam pozdro
Odpowiedz
Obecnie czekam na przesyłkę z Ico & Shadow of the Colossus HD Collection,którą nabyłem za 80 zł z wysyłką nową w folii co daje 40 zł za grę. :) Miałem mała styczność z Shadow of the Colossus ale jej nie przeszedłem. Z ICO natomiast nie miałem do czynienia,bo cieżko ją było dostać a jak już była to osiągała wysokie ceny ale słyszałem,że obie gry są swietne i warto w nie zagrać. Do tego największą zaletą tej kolekcji jest nie tylko dostosowanie gry do standardów HD ale także płynne 30 klatek,bo z opinii graczy wynika,że Shadow of the Colossus lubiło spadać poniżej 30 FPS-ów. Mam nadzieję,że sie nie zawiodę :>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości