Ile dziennie gracie na PS2?
Zazwyczaj 2-3 godziny maks. niestety, albo na szczęście mam też dużo innych zainteresowań ^^
[Obrazek: gawinek992.png]
Ja na kompie potrafię siedzieć godzinami, a teraz kupiłem konsolę i czekam aż dojdzie :D dopiero teraz będę siedział całymi dniami i pykał w ps2 ;) tym bardziej, że mam nogę złamaną i niby gips już we wtorek będę miał ściągany ale jeszcze sporo się nasiedzę, bo dość poważna kontuzja (a mówią, że sport to zdrowie :D).
Odpowiedz
jak mnie weźmie na granie to 2h.
PS2 SCPH-90004 9c CB
Odpowiedz
(14-05-2010, 08:27)Dexter napisał(a): Ja na kompie potrafię siedzieć godzinami, a teraz kupiłem konsolę i czekam aż dojdzie :D dopiero teraz będę siedział całymi dniami i pykał w ps2 ;)

Cóż za ultra-ciekawy żywot.

Ja dziennie gram po 0.5-1h. Przed komputerem na rzeczach innych od grania spędzam sporo czasu, ale są to godziny nocne. W dzień i wieczorem wolę posiedzieć na świeżym smogu i cieszyć się naturą.
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
(15-05-2010, 23:12)Ancient Lord napisał(a):
(14-05-2010, 08:27)Dexter napisał(a): Ja na kompie potrafię siedzieć godzinami, a teraz kupiłem konsolę i czekam aż dojdzie :D dopiero teraz będę siedział całymi dniami i pykał w ps2 ;)

Cóż za ultra-ciekawy żywot.

Ja dziennie gram po 0.5-1h. Przed komputerem na rzeczach innych od grania spędzam sporo czasu, ale są to godziny nocne. W dzień i wieczorem wolę posiedzieć na świeżym smogu i cieszyć się naturą.

Ciekawy ciekawy, nie bój się :) teraz siedzę ze złamaną nogą po operacji, po amatorskim meczu piłki nożnej :) zresztą, co ja Ci się będę tłumaczył, pozdrawiam! :)
Odpowiedz
Cóż, może i ciekawy, ale na pierwszy rzut oka strasznie to zabrzmiało ;) Sam kiedyś (lata wczesnej podstawówki) byłem prawie no-lifem, więc teraz od razu nachodzą niekoniecznie potrzebne skojarzenia ;)
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
Ok ok :) non problemo ;) teraz jak czytam to może i tak zabrzmiało :P ja w przeciwieństwie do Ciebie w czasach podstawówki nie chciałem patrzeć na kompa, a teraz jak kończę studia to oderwaniem od studiów były gry i internet, a teraz dojdzie konsola :D

Pozdrawiam :)
Odpowiedz
Ja gram dziennie ok. godzinki. Gry przestały mnie kręcić. Wolę sobie wziąć skuter czy WSK i pojeździć. Jak brzydka pogoda, to siedzę osiem godzin na necie }:-D
Odpowiedz
Ja podobnie jak niektórzy - 1h-2h. Zależy czy mam jazde na fifloka czy nie. Jak nie to się przesiadam na NGB na Xboxie xD
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Z każdym dniem gram coraz mniej. Obecnie gram tak po ok. 1-2 godziny.
Odpowiedz