Ankieta: Jesteś za utworzeniem nowego działu o PS3?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
100.00%
3 100.00%
nie
0%
0 0%
jest mi to obojętne
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dział PS3
Tak to widzę - i ogłoszenia oczywiście w sensie sprzedam/kupię/zamienię.
Odpowiedz
Dobra wszystko zrobione jeśli macie jeszcze jakieś obiekcje to piszcie, co do newsmana to jak widzę Kratos się tym zajmie?
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Ok. Jak tylko skończę pisać pracę na studia dla żony, to się biorę do roboty (dzisiaj).
Odpowiedz
Ja jeszcze chciałem się odnieś co do posady newsmana, myślę żeby jednak nie nakładać jakiegoś dziennego limitu newsów jak wiemy nie codziennie coś ciekawego dzieje się w świecie gier może by to zwiększyć do powiedzmy limitu tygodniowego czy 2 tygodniowego jakieś 10-15 newsów. Jak wiemy każdy ma też swoje drugie życie i nie będzie mieć codziennie czasu żeby szukać newsów.
Edit: Jeszcze jedno mnie teraz zastanawia jak dobrze spostrzegli użytkownicy nie zrobiliśmy podziału do recenzji, recki wrzucamy do newsów, game corner'a czy robimy nowy podział?
Odpowiedz
Okej, widzę, że kilka osób też ma z tym problem to można do 3 tematów/newsów dziennie z tym, że ta granica też będzie elastyczna i nikt od razu nie zostanie usunięty ze stanowiska jeżeli nie wyrobi się w czasie. To już chyba bardziej jesteśmy za tymi 2 osobami, tak? Plus drakon, który mówi, że coś tam też się czasami postara wrzucić to aż 3 osoby zajmujące się newsami. Powinno wystarczyć. Jak myślicie?

Co do działów to ja bym usunął poddział "gamecorner", a w jego miejsce dał "recenzje". W głównym dziale "Gry" można zacząć zakładać pojedyncze tematy o najpopularniejszych grach z jakimś krótkim opisem, powiedzmy z gry-online czy wikipedii. Jakby co to mogę pomóc.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Mam rozumieć że chciałbyś narazie na posadę newsmana dać Barta i Realinho tak?
Odpowiedz
Nie, niekoniecznie, można poczekać jeszcze do jutra powiedzmy, dać innym szansę, ale no tych dwóch to mocni kandydaci jak na razie ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Dobra jak jestem za, tylko że mam jedno ale co do Realinho to bać się nie muszę ale Bart mógłby zacząć sprzedawać nasze powiedzmy "tajemnice" z strefy zamkniętej, póki co Redaktorzy mają dostęp do "sz" trzeba to rozważyć.
Odpowiedz
No to zastrzec im tego dostępu, podobnie jak jest z rangą Helper, w końcu oni będą wrzucać tylko newsy ;D

Odpowiedz
(03-05-2011, 14:57)ReV napisał(a): tylko że mam jedno ale co do Realinho to bać się nie muszę ale Bart mógłby zacząć sprzedawać nasze powiedzmy "tajemnice" z strefy zamkniętej

Mam identyczne obawy, i jestem za pomysłem Kratosa. Lub po prostu jeszcze poczekać, może więcej osób się zgłosi na to stanowisko bo Bart mi za bardzo nie pasi.
Odpowiedz