Jakie gry wybrać i czy warto je kupić?
Nie jeśli człek uczciwy. Jeśli nie weźmie samego DMC, to mu uprzejmie podziękuj.
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
Ok wydaje mi sie ze uczciwy, ma taki targ na manhattanie xd
Odpowiedz
Nom, to myślę, że wymiana DMC2 i Medievil za Final Fantasy XII będzie uczciwa! Leć na targ, wymieniaj się i graj :)

Myślę, że problem rozwiązany.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
A jest medievil na ps2?
[b]"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Miyamoto Musashi
Odpowiedz
Nie, o tego na psp mi chodzi
Odpowiedz
Myślę że weźmie obie gry za finala bez dopłaty chociaż ja bym nie dał dwóch gier za jedną no chyba że jesteś zafiksowany na punkcie finala to wymieniaj
[b]"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Miyamoto Musashi
Odpowiedz
Tak więc zrobię:)
Odpowiedz
Siema, mieszkam w Szczecinie i chciałbym kupić khII
Jest mały problem, czuje się jakby ta gra była jakimś unikatem przecież w sklepach nigdzie jej nie ma! byłem w galaxy, w kaskadzie, na turzynie, w lidlu:D , I nigdzie owej gry nie spotkałem, tylko na allegro, ale ja nie lubię robić zakupów przez neta.
Odpowiedz
Jedynym wyjściem jest allegro czy Ci się to podoba czy nie. Ewentualnie możesz szukać ogłoszeń o sprzedaży gier na gumtree i allegro. Możesz wybrać tam lokalizację sprzedającego więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby okroić zakres poszukiwań tylko do Szczecina i kontaktować się bezpośrednio telefonicznie z ludźmi którzy chcą sprzedać grę. Unikniesz wtedy korzystania z allegro i płatności przez internet. Z własnego doświadczenia wiem że kupowanie przez internet jest bardzo łatwe i wygodne jednak nie gdy się ma kilkanaście lat i trzeba prosić kogoś żeby zapłacił przelewem albo tłumaczyć się w domu co to za paczka do Ciebie przyszła. Za parę lat sam polubisz kupowanie przez internet. Póki co musisz się po męczyć z szukaniem ogłoszeń z Twojego miasta.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Ale to prawda że ta gra jest aż tak rzadka??
P.S podobną sytuację mam z dissidią na psp (jedynką)
Odpowiedz