Liczba postów: 1063
Liczba wątków: 117
Nie jeśli człek uczciwy. Jeśli nie weźmie samego DMC, to mu uprzejmie podziękuj.
Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch
Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6
Forza Horizon 5
Cyberpunk 2077
Liczba postów: 130
Liczba wątków: 31
Ok wydaje mi sie ze uczciwy, ma taki targ na manhattanie xd
Liczba postów: 682
Liczba wątków: 88
Nom, to myślę, że wymiana DMC2 i Medievil za Final Fantasy XII będzie uczciwa! Leć na targ, wymieniaj się i graj :)
Myślę, że problem rozwiązany.
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 0
A jest medievil na ps2?
[b]"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Miyamoto Musashi
Nie, o tego na psp mi chodzi
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 0
Myślę że weźmie obie gry za finala bez dopłaty chociaż ja bym nie dał dwóch gier za jedną no chyba że jesteś zafiksowany na punkcie finala to wymieniaj
[b]"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Miyamoto Musashi
Siema, mieszkam w Szczecinie i chciałbym kupić khII
Jest mały problem, czuje się jakby ta gra była jakimś unikatem przecież w sklepach nigdzie jej nie ma! byłem w galaxy, w kaskadzie, na turzynie, w lidlu:D , I nigdzie owej gry nie spotkałem, tylko na allegro, ale ja nie lubię robić zakupów przez neta.
Liczba postów: 3153
Liczba wątków: 69
Jedynym wyjściem jest allegro czy Ci się to podoba czy nie. Ewentualnie możesz szukać ogłoszeń o sprzedaży gier na gumtree i allegro. Możesz wybrać tam lokalizację sprzedającego więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby okroić zakres poszukiwań tylko do Szczecina i kontaktować się bezpośrednio telefonicznie z ludźmi którzy chcą sprzedać grę. Unikniesz wtedy korzystania z allegro i płatności przez internet. Z własnego doświadczenia wiem że kupowanie przez internet jest bardzo łatwe i wygodne jednak nie gdy się ma kilkanaście lat i trzeba prosić kogoś żeby zapłacił przelewem albo tłumaczyć się w domu co to za paczka do Ciebie przyszła. Za parę lat sam polubisz kupowanie przez internet. Póki co musisz się po męczyć z szukaniem ogłoszeń z Twojego miasta.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360
Ale to prawda że ta gra jest aż tak rzadka??
P.S podobną sytuację mam z dissidią na psp (jedynką)