Nowe NFS !!!
(18-10-2009, 00:35)Killer napisał(a): Obawiam się,że gdyby wyszedł na PS2 otrzymali byśmy kolejnego gniota.

Gniota byśmy otrzymali, ale kolejnego?

Killer napisał(a):Need for Speed: Undercover to najgorsza część serii według mnie

Dlaczego tak uważasz? Podaj minusy tej gry.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Cytat:Dlaczego tak uważasz? Podaj minusy tej gry.

Bo tak powiedział jeden tam jakiś koleś, ale tak w ogóle to ja nie grałem, ale NFS:UnderCoper to gniot! GNIOT!!! <evil>
ostatni login - 10 kwiecień 2010r. 10:50[/i]
Odpowiedz
Co do nfs undercover, to nie trzeba być jakimś wybitnym filozofem, by wywnioskować, iż to kolejny "niewypał" od czasu most wanted. Średnia na gamerankings mówi sama za siebie (tylko nie próbujcie mi wmówić, że średnia jest z tylko 2 recek - widocznie nie chciało im się nawet sięgnąć po ten tytuł). W grze dopatrzyłem się zaledwie dwóch plusów/ atutów: niezły dźwięk i muzyka, a ponadto w miarę sensowny tryb fabularny. Tyle z mojej strony.
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz
Ale jednak zanim oceni się grę warto w nią pograc chociaż te 10 minut. Byc może gra jest słaba, ale np. [R]ay'owi jak już napisał, bardzo się spodobała. ;]
ostatni login - 10 kwiecień 2010r. 10:50[/i]
Odpowiedz
(20-10-2009, 19:36)sol!d snake napisał(a): Co do nfs undercover, to nie trzeba być jakimś wybitnym filozofem, by wywnioskować, iż to kolejny "niewypał" od czasu most wanted.

A tak, zapomniałem o dzieciach TJÓNINGÓ. Co NFS, to mniej tuningu można zastosować, dlatego dzieciaki są złe, bo nie mogą wmontować spoilera wyglądającego jak półka na książki oraz przedniego zderzaka służącego tak naprawdę do odśnieżania dróg. Dlatego ci się nie podoba, no tak. Większość osób, które krytykują nowe Need For Speedy za małe możliwości tuningu samochodów, tak naprawdę kompletnie na nim się nie znają. Tuning wiejski (plastikowe części + wycięte z kartonu zderzaki i pokolorowane plakatówkami) różni się od tego profesjonalnego, uwierzcie. Część z podtytułem Undercover pod niczym nie zawodzi, jeśli chodzi o kwestię profesjonalności. Ja tak naprawdę walę ten cały tuning, bo według mnie liczą się tylko części z oryginalnego serwisu samochodowego.

sol!d snake napisał(a):Średnia na gamerankings mówi sama za siebie.

Nie chcę ci tłumaczyć, dlatego jest taka sytuacja, a nie inna. Zresztą pewnie i tak nie zrozumiesz. ;-)

sol!d snake napisał(a):W grze dopatrzyłem się zaledwie dwóch plusów/ atutów: niezły dźwięk i muzyka, a ponadto w miarę sensowny tryb fabularny.

Może masz problemy ze wzrokiem. Patrz dalej.

(20-10-2009, 20:48)Darek napisał(a): Ale jednak zanim oceni się grę warto w nią pograc chociaż te 10 minut.

Tak to jest jak się ocenia gierki z góry po przeczytanych recenzjach. ;-) Sorki, trzeba umieć czytać. Zazwyczaj wchodzi się na gamerankings i ocenia: jak dali mało, to nawet nie warto na okładkę patrzeć, a jak dużo, to można grać 2 lata.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
(18-10-2009, 13:54)[Ray napisał(a): A tak, zapomniałem o dzieciach TJÓNINGÓ. Co NFS, to mniej tuningu można zastosować, dlatego dzieciaki są złe, bo nie mogą wmontować spoilera wyglądającego jak półka na książki oraz przedniego zderzaka służącego tak naprawdę do odśnieżania dróg. Dlatego ci się nie podoba, no tak. Większość osób, które krytykują nowe Need For Speedy za małe możliwości tuningu samochodów, tak naprawdę kompletnie na nim się nie znają. Tuning wiejski (plastikowe części + wycięte z kartonu zderzaki i pokolorowane plakatówkami) różni się od tego profesjonalnego, uwierzcie. Część z podtytułem Undercover pod niczym nie zawodzi, jeśli chodzi o kwestię profesjonalności. Ja tak naprawdę walę ten cały tuning, bo według mnie liczą się tylko części z oryginalnego serwisu samochodowego.

Oczywiście szanuje w pełni twoje zdanie (co do nfs: undercover), ale w tutaj się właśnie nie rozumiemy. Nie miałem na myśli tego, że poprzednie odsłony serii mi się podobały, bo tak nie jest (ale nie ma się co oszukiwać, były po prostu lepsze od poprzedników). Nie jestem także fanem tuningu wizualnego, więc skąd to sobie ubzdurałeś, to nie wiem. W ostatnim zdaniu masz 100% rację, bo o co innego w samochodówkach typu nfs chodzi.
(20-10-2009, 21:23)[Ray napisał(a):
(20-10-2009, 20:48)Darek napisał(a): Ale jednak zanim oceni się grę warto w nią pograc chociaż te 10 minut.
Tak to jest jak się ocenia gierki z góry po przeczytanych recenzjach. ;-) Sorki, trzeba umieć czytać. Zazwyczaj wchodzi się na gamerankings i ocenia: jak dali mało, to nawet nie warto na okładkę patrzeć, a jak dużo, to można grać 2 lata.
grałem w tą grę więc oceniam ją na taką (mówię wyłącznie o wersjach psp/ps2)
Odpowiedz
To podaj mi argumenty, dlaczego nowy NFS jest gorszy od poprzedników. Jakie czynniki wpłynęły na to, że te starsze wersje były lepsze. :)

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Nfs u2 miałem dokładnie w dniu premiery [jak na dziecko 12 letnie, gra mogła robić duże wrażenie, prócz niej nie widziałem wtedy lepszej samochodówki (chodzi mi o wersję PC]. Później to wszystko jakby ustało, nie grałem już w samochodówki. W późniejsze części też grałem, lecz ten typ gier już mnie po prostu nie interesuje. Dlatego uważam, że lepsze były poprzednie części.
Odpowiedz
A to dobre. Starsze części są lepsze, bo ty w nie grałeś. Jeszcze lepsze jest to, że NFS: U2 jest fajniejszy, bo ty go miałeś w dniu premiery. Wymiatasz. : D

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Po prostu bardziej spodobał mi się od poprzednich części.
Odpowiedz