Liczba postów: 128
Liczba wątków: 47
Ja poszukuję jakąś dobry, w miare ładny Fps z możliwością pogrania na "splirt screen"* np. z bratem czy z kolega, ale nie na zasadzie przechodzenia fabuły na dwóch, tylko tak jak to było w przypadku killzona na Ps2 że szło dodać ilość botów i zagrać we dwóch np. TeamDeadMatch, czy DeadMatch czy coś w tym stylu albo jakieś inne tryby, rozumiecie? Oczywiście na Ps3...
Dzięki z góry.
* nie wiem czy akurat tak to się pisze...
"Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry, bo zawsze mogą wstać i sobie pójść." -J.D
"Kiedy widzę piękną dziewczynę , myślę o dwóch rzeczach. Pierwsza myśl: być miłym , Druga myśl: "Ciekawe, jak jej głowa wyglądałaby nabita na kij" - E.G
Liczba postów: 729
Liczba wątków: 75
(18-10-2011, 16:01)Mongrim napisał(a): - Czy znacie jakąkolwiek grę wędkarską na PS2 w której nie ma widoku pod wodą? Strasznie mnie to irytuje w grze ;l Wiem, że kiedyś na PSX była takowa.
Rapala Pro Fishing
Bass Strike
Reel Fishing III
Fisherman's Challenge
Pro Bass Challenge -
Sega Bass Fishing Duel
Fisherman's Bass Club
Top Angler: Real Bass Fishing
we wszystkich jednak wystepuje tryb widoku pod woda po zarzuceniu przynety jedynie o Pro Bass Challenge nie znalazlem zadnego filmiku wiec moze chociaz watpie mozesz tez sprobowac w opcjach byc moze jest mozliwosc wylaczenia tego
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Chyba trzeba będzie grzebać w opcjach :) Dzięki za odpowiedź i wskazówki
Liczba postów: 3153
Liczba wątków: 69
Czy istnieje jakaś sensowna gra o Pierwszej Wojnie Światowej? Najlepiej FPS ale w sumie nie pogardzę żadnym gatunkiem.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Ja bym prosil o tytuly jakichs gier z zombiakami, najlepiej jakas rzeznia typu Dead Rising lub L4D o ile takie gry istnieja.Prosze nie proponowac serii Resident Evil :)
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
04-11-2011, 22:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2011, 22:30 przez xEvocatusx.)
Czesc.
Mam konsole Ps2 fat .
Mam tylko jedenaście gier ;x
Polećcie mi jakieś gry :
-Dwie osoby sportowe , bijatyki itp
-Na jedną osobę : wyścigi , strzelanki , przygodówki i wszystkie inne :)
Mam :
MoH :Frontline
SoF : Gold Edition
F1 , F2
Time splitters 1 ,2
Tomb Rider : Lara Croft : The Angel Of Darkness
Soul River 2
DRIV3R
Final Fantasy X
The Bouncer
Z Góry dzięki ;)
@edit
I jeszcze jedno :
Fifa 11/10 mozna grac we dwoch ?
Liczba postów: 1103
Liczba wątków: 119
Z bijatyk Tekken 5 i Soul Calibur obowiązkowo. Bloody Roar 3, lub 4, Mortal Kombat Dark Alliance, Dragon Ball Budokai 3(prosta obsługa świetnie się gra na 2óch) i DBZ Budokai Tenkanichi 3(nieco trudniejsza niż poprzedniczka, ale daje większe pole do popisu), One Piece(prosta bijatyka nie jest niczym ambitnym, ale gra się przyjemnie).
Przygodówki: Devil May Cry 3 części, God of War, Ultimate Spider-man, Ratchet and Clanck, Jak and Dexter, Spartan Total Warrior. Dobrą dla 2graczy tego typu grą jest moim zdaniem Gauntlet.
cRPG: Way of The Samurai 2, Monster Hunter, Kingdom Hearts
FPS Killzone
Wyścigi: Burnout
tyle mi przychodzi na myśl. Podałem tytuły w które sam grałem i które przypadły mi do gustu
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
(04-11-2011, 23:10)ashin napisał(a): Z bijatyk Tekken 5 i Soul Calibur obowiązkowo. Bloody Roar 3, lub 4, Mortal Kombat Dark Alliance, Dragon Ball Budokai 3(prosta obsługa świetnie się gra na 2óch) i DBZ Budokai Tenkanichi 3(nieco trudniejsza niż poprzedniczka, ale daje większe pole do popisu), One Piece(prosta bijatyka nie jest niczym ambitnym, ale gra się przyjemnie).
Przygodówki: Devil May Cry 3 części, God of War, Ultimate Spider-man, Ratchet and Clanck, Jak and Dexter, Spartan Total Warrior. Dobrą dla 2graczy tego typu grą jest moim zdaniem Gauntlet.
cRPG: Way of The Samurai 2, Monster Hunter, Kingdom Hearts
FPS Killzone
Wyścigi: Burnout
tyle mi przychodzi na myśl. Podałem tytuły w które sam grałem i które przypadły mi do gustu
Dzięki ;)
A Do Fps'ów moze pasowac "Black"?
Liczba postów: 1103
Liczba wątków: 119
05-11-2011, 18:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2011, 18:51 przez ashin.)
No oczywiście, że tak. Co do samego gatunku FPS nie pomogę Ci za dużo bo sam raczej w niego nie gram, szczególnie na konsoli, ale myślę, że jeśli poprzeglądasz encyklopedię gier znajdziesz ich sporo.
Z tego co wiem to gra XIII była całkiem interesująca i jest to FPS, jak wypadł konkretnie na PS2 możesz poczytać poprzeglądaj filmiki.
tutaj masz przykładowy gameplay z XIII
http://www.youtube.com/watch?v=5_i3op5S_Uk
|