31-08-2010, 10:40
Typ Klan rozumiemy. :D
Witamy. ;)
Witamy. ;)
|
Przywitaj się!
|
|
31-08-2010, 10:40
Typ Klan rozumiemy. :D
Witamy. ;)
18-09-2010, 19:03
Witam. Łukasz 21 lat. Na konsolach sie nie znam kompletnie, ale ostatnio na relaksowanie sie zakupilem ps2, grywam troche to stwierdzilem ze ta stronka moze mi sie czasami przydawac. Pozdrawiam
18-09-2010, 19:15
Cześć. Jakie gierki lubisz?
25-09-2010, 10:29
Witam wszystkich forumowiczów :D
Pozdrawiam
25-09-2010, 16:23
No proszę cię... A coś więcej? Czy myjesz ręce po sikaniu? Ile śpisz na dobę? Wierzysz w szatana? Albo chociaż jak masz na imię i jaki rocznik...
To i ja się przedstawię - a co tam. Vicious - naprawdę Maciek - 27lat (za nie długo 28 stuknie). Konsolami interesuję się już od dawien dawna. Uwielbiam generację 16bitowców (SNES, Sega MegaDrive), oraz konsolki przenośne (GB, GBC, GBA, DS, PSP, N-Gage). Kilkuletni właściciel N-Gage, GBA, GB , N64 (wszystkie już sprzedane) - teraz PSP,NDS,PS2. Przeciwnik obecnej generacji konsol (nastawionych na samoprzechodzenie oraz na grę multiplayer). Żonaty prawie od 2 lat (ale żona na żadne granie nie chce się namówić :( ). Forum się przydaje - choć byłem kompletnie zaskoczony po kupnie PS2, że praktycznie scena najdłużej żyjącej konsolki (stacjonarnej) jest już praktycznie martwa. Dobrze, że istniejecie ;).
Pozdro.
11-10-2010, 15:58
Cześć jestem Gofer mam na imię Antoni i jestem z Łodzi, a konkretnie niedawno się przeprowadziłem do miasta obok Łodzi. PS2 Łącznie z poprzednim posiadam ok. 6 lat, jestem szczęśliwym posiadaczem PSP, i byłym posiadaczem GBA SP ale spadło mi przez przypadek z łóżka i ekran się rozlał. Gram w karabiny (i nie tylko) i spożywam herbatę. Na dobę śpię może z 10h albo 8 zależy. ;] Jak ktoś prosiłby o gg to pw, ale wątpię czy komuś moje gygy będzie potrzebne. : >
Witam wszystkich ;) Mam na imię Szymon, jestem z Wielkopolski (Grabów nad Prosną...) interesuję się grami, fotografią i pasjonuję się JDM'em (sam posiadam Hondę ;))
jeszcze nie mam PSa, ale planuję kupić, i myślę, że dużo się z tego forum dowiem ;) Pozdrawiam!
07-12-2010, 16:30
Elo Nazywam się Paweł, Rok temu dostałem na święta od kolegi z pracy PS2,prawdę mówiąc wolabym PS3 lub XBOXa 360(Czy Eksplatowanego Genesisa) ale i tak nie jest żle bo szybko dorobiłem się małej kolekcji gier, czemu się tutaj trafiłem :P otóż szukałem w google różnic między PAL a NSTC, i oto co wyszło.
Witam! Nazywam się Michał, mam 16 lat i jestem pianistą- informatykiem. Zajmuje się programowaniem, naprawianiem komputerów ewentualnie konsol i komponowaniem utworów. Z reguły ludzie biorą mnie za lekko szurniętego ale tylko w małym i pozytywnym stopniu. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|