Dłuższa przerwa od grania
Też przez to przechodziłem i także potrafiłem nie włączać konsoli przez dłuższy okres. Czasem miałem tak, że nachodziła mnie ochota na granie spowodowana jakimś fajnym tytułem, natomiast gdy w końcu nabyłem szpila, chętka przechodziła. Wówczas gra lądowała na półce. Ale w końcu przeszło.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
(25-09-2013, 18:47)Mr.Q napisał(a): [..]Ciągnie mnie jedynie do Silent Hill, ale na to potrzebuję więcej czasu i skupienia...
Mam nadzieję, że ten stan kiedyś przejdzie.

Silent Hill... :) Jak widzę, nie tylko ja do tej gry mam ochotę powracać. :) Ostatnio naszła mnie ochota na ogranie SH1 po raz trzeci, żeby zobaczyć kolejne zakończenia, których nie widziałem do tej pory, ale finalnie jednak zrezygnowałem, bo lubię grać w SH jak jest klimat, a że za niedługo znowu zacznie się jesień, zima i wiosna, to jeszcze chwilkę poczekam i będzie git... ;)

A stan taki pewnie kiedyś Ci przejdzie... Ja mam tak z graniem w Gran Turismo, że dniami nie mogę się zmusić do grania, a jak już mnie najdzie, to mogę grać cały dzień, tylko potem ręce mnie bolą od kierownicy... :)
Trzymam kciuki, żeby ten stan szybko Ci przeszedł...
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz