Wyniki jak będą jutro to późnym wieczorem, a i to nie jest pewne, bo muszę jedną sprawę wyjaśnić, która nie wygląda na razie zbyt przejrzyście.
Okej, głosy podliczone, a sprawa wyjaśniona. Zdecydowałem się zaliczyć głosy nowego usera, który prawdopodobnie wpadł tylko po to, żeby zagłosować, bo nie raz i nie dwa podkreślałem, że w głosowaniu może wziąć udział każdy. Może i rzeczywiście można było dać jakieś wytyczne typu, że głosy oddać może każdy zarejestrowany od tygodnia czy z jakimś tam stażem postów. Teraz już na to za późno, a dzięki ostatnim głosom 2 miejsce zamieniło się z 3.
I tak klasyfikacja wygląda następująco:
Cytat:1. Medal of Honor: Underground - 19 pkt
2. Silent Hill 2 - 17 pkt
3. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus - 15 pkt
4. Psychonauts - 11 pkt
5. NBA Street V3 - 5 pkt
6. FlatOut - 3 pkt
7. Mass Effect 3 - 2 pkt
Tym samym każdy z 7 tekstów zgarnął jakieś punkty, a po samym konkursie zostało sporo cennych recenzji, bo większych z nich została napisana pewnie specjalnie na potrzeby konkursu. Gratuluję wygranym, uczestnikom i sobie za zajęcie 4 miejsca. Można narzekać, że nie tylko mało osób napisało teksty, ale i nie skusiło się nawet na przeczytanie 7 tekstów i zagłosowanie, co wymaga zdecydowanie mniej wysiłku, a często jest przecież wręcz przyjemnością.
Prosiłbym Yohokaru o napisanie, którą z nagród bierze, a po tym jak się wypowie o to samo zdobywcę drugiego i trzeciego miejsca w takiej kolejności.
Jeszcze raz gratuluję wszystkim uczestnikom i mam nadzieję, że doczekamy się w najbliższym czasie od każdego z uczestników kolejnych tekstów, bo grunt to szlifować talent.