Głosowanie na najlepszą recenzję w konkursie nr 2
1.Medal of Honor: Underground
2.Mass Effect 3
3. FlatOut
Xbox is down, someone call the ambulance!  Wii u! Wii u! Wii u!

Nawet Trolle pomagają ---> http://www.pajacyk.pl

Sąd skazał za morderstwo na dożywocie niewinnego człowieka Jana Ptaszyńskiego. Najpierw zobacz http://www.youtube.com/watch?v=C-4W7Gg-3...AF5989574B, potem podpisz http://www.petycjeonline.com/petycja_o_u...aszyskiego
Odpowiedz
1. Medal of Honor: Underground
2. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus
3. Silent Hill 2

Krótko, bo każdy z 6 tekstów przeczytałem co najmniej 2 razy, a i dalej nie mogę się zdecydować. Nie mogę powiedzieć nic, co już nie zostało powiedziane. Wszystkie teksty są bardzo dobre, ale jak trzeba coś wybrać to trzeba. Ostatecznie Medal u mnie przeważył, bo widać spory wkład autora w tekst i potrafił on przedstawić niemal wszystko z gry w bardzo przystępny sposób.

Aha, przypominam, że jutro jest ostatni dzień na głosowanie.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
1. Silent Hill 2
2. FlatOut
3. Medal Of Honor: Underground
Odpowiedz
Z niecierpliwością czekam wyników... :)
Ciekawe kto wygrał... :)
SH2 chyba tylko 2 razy był na pierwszym miejscu...
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
Wyniki jak będą jutro to późnym wieczorem, a i to nie jest pewne, bo muszę jedną sprawę wyjaśnić, która nie wygląda na razie zbyt przejrzyście.

Okej, głosy podliczone, a sprawa wyjaśniona. Zdecydowałem się zaliczyć głosy nowego usera, który prawdopodobnie wpadł tylko po to, żeby zagłosować, bo nie raz i nie dwa podkreślałem, że w głosowaniu może wziąć udział każdy. Może i rzeczywiście można było dać jakieś wytyczne typu, że głosy oddać może każdy zarejestrowany od tygodnia czy z jakimś tam stażem postów. Teraz już na to za późno, a dzięki ostatnim głosom 2 miejsce zamieniło się z 3.

I tak klasyfikacja wygląda następująco:

Cytat:1. Medal of Honor: Underground - 19 pkt
2. Silent Hill 2 - 17 pkt
3. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus - 15 pkt

4. Psychonauts - 11 pkt
5. NBA Street V3 - 5 pkt
6. FlatOut - 3 pkt
7. Mass Effect 3 - 2 pkt

Tym samym każdy z 7 tekstów zgarnął jakieś punkty, a po samym konkursie zostało sporo cennych recenzji, bo większych z nich została napisana pewnie specjalnie na potrzeby konkursu. Gratuluję wygranym, uczestnikom i sobie za zajęcie 4 miejsca. Można narzekać, że nie tylko mało osób napisało teksty, ale i nie skusiło się nawet na przeczytanie 7 tekstów i zagłosowanie, co wymaga zdecydowanie mniej wysiłku, a często jest przecież wręcz przyjemnością.

Prosiłbym Yohokaru o napisanie, którą z nagród bierze, a po tym jak się wypowie o to samo zdobywcę drugiego i trzeciego miejsca w takiej kolejności.

Jeszcze raz gratuluję wszystkim uczestnikom i mam nadzieję, że doczekamy się w najbliższym czasie od każdego z uczestników kolejnych tekstów, bo grunt to szlifować talent.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Także chciałbym podziękować organizatorom, wszystkim biorącym udział w konkursie oraz wszystkim głosującym, dzięki czemu rywalizacja była bardzo zacięta do ostatnich godzin głosowania :)

Jeśli już mnie pytacie o nagrodę, to wybieram kupon na dowolną, darmową naprawę sprzętu u jadcorbena z gwarancją na 180 dni.
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
Z uwagi na zainstaniałą sytuację a także mój nieoddany głos, przekazuję prawo pierwszeństwa do wyboru nagrody Kraszowi.
Odpowiedz
Wybieram zatem grę GTA1 na PS1.

Gratulacje dla wszystkich aktywnych uczestników konkursu. Mimo, że w zeszłym roku zabawa odbiła się na forum szerszym echem, to uważam, że w tym roku mieliśmy do czynienia z lepszymi tekstami.

Szkoda, że Q nie zagłosował. W zamian otrzymaliśmy głosik z niebios. :)
Yoho – dziś jest Twój dzień. Nie zachlaj za mocno bańki.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
(16-01-2013, 21:40)Kraszu napisał(a): Szkoda, że Q nie zagłosował. W zamian otrzymaliśmy głosik z niebios. :)

Żeby nie było - IP tego usera było identyczne z IP Zielona, nie zagłosowałem sam na siebie ;)
Odpowiedz
Z mojej strony nie była to żadna insynuacja. Nie podejrzewałbym Ciebie Q o takie numery. Wystarczy, że jeden z wielkich ludzi sportu, którego przez lata podziwiałem okazał się oszustem. A imię jego Lance. Nazwisko Armstrong.

Nie jestem zbytnio wtajemniczony w sprawę tego głosu, ale z kilometra czuć, że nie oddał go nowicjusz. Nie ma to jednak większego znaczenia. W czubie są bowiem najlepsze teksty.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz