Liczba postów: 83
Liczba wątków: 8
Top User - Mr. Q
Top Debiut - PaulTheGreat
Top Helper - Draco
Top Gracz - Mr. Q
Top Admin - Kratos
Top Lol - ziomek555 ;]
Top Zbój - Realinho
Top Nieobecny -
Specjalne Wyróżnienie - Yohokaru
Liczba postów: 1582
Liczba wątków: 173
19-12-2012, 20:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2012, 01:01 przez piotros.)
To i ja dorzucę swoje małe 3gr do podsumowania:
3. Top Helper - Draco, z reguły jest pierwszy w niesieniu pomocy... :)
4. Top Gracz - Mr.Q, za zamiennie zaliczane gry w serii PoP i SH... ;)
5. Top admin/mod - ten admin, który spełni moją prośbę i przyniesie oczekiwany "prezent gwiazdkowy", czyli włączy obsługę Tapatalk na forum... :)
9. Specjalne wyróżnienia:
-PaultheGreat za zainteresowanie MoH FrontLine (U-Booty),
-Kratos za zainteresowanie Rygar'em,
-ashin za dużą ilość ciekawych recenzji,
-Yohokaru też za recenzje... :)
------- edycja 24.12.2012 ----------
Słowo się rzekło i top admin/mod zostaje Kratos... :-)
Jeszcze raz dzięki za uruchomienie... wreszcie mogę pisać na forum z komórki... :D
![[Obrazek: 9458.png]](http://card.exophase.com/2/0/9458.png)
![[Obrazek: piotros_org.png]](http://card.psnprofiles.com/1/piotros_org.png)
3DS FC: 2724-0392-0522
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
29-12-2012, 16:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2012, 16:27 przez Kratos.)
1. Top User - Sandinista
2. Top Debiut - PaultheGreat
3. Top Helper – Draco
4. Top Gracz – Kraszu
5. Top admin/mod - m1nister
6. Top Lol - Krys (jego teksty zwalają mnie z nóg)
7. Top Zbój - Bart
8. Top Nieobecny – Realinho
9. Specjalne wyróżnienie - Simion
Tak wyglądają moje typy. Jak zawsze nie da się w 100% przełożyć swoich upodobań na takie "sztywne" głosowanie i mimo wszystko starałem się jakoś wszędzie kogoś upchać. Największy problem miałem z Top Gracz, bo rzeczywiście mamy kilku graczy, którzy regularnie się udzielają i starają, żeby forum rozwijało. Podobnie z największą antykategorią - zbójów jest i pewnie będzie cała masa. Tak jak Realinho kiedyś wspominał, że coś jest, że zbanowani wracają i wracają. Określenie "zbój" najlepiej do nich pasuje, bo zakładają nowe konta chyba tylko po to, żeby o sobie przypomnieć. Zamiast banów z chęcią zrobiłbym im porządnego czochrańca, bo z nich w większości właśnie takie zbuntowane urwisy.
Zabrakło mi miejsca nie tylko dla ludzi z jakąkolwiek rangą, bo to w zdecydowanej większości oni są najbardziej popularni w zestawieniu, ale i tych nierangowych. Killer, piotros, mattek97, paladyn300, neku, anemek, ZeberkoPL i tak dalej - to tylko część ekipy, która zazwyczaj działa w ukryciu, ale regularnie logują się od dawien dawna i postują i za też należą im się laury ;)
Ktoś jeszcze chętny oddać swoje głosy? Macie ostatnią szansę, potem zamykamy głosowanie na zawsze.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 729
Liczba wątków: 75
do kiedy mozna glosowac???
Liczba postów: 1538
Liczba wątków: 534
Jak Kratos wspomniał, jest jeszcze ostatnia szansa na oddanie głosów. Przypuszczam, że nie ma żadnego ustalonego odgórnie terminu zakończenia głosowania. Po prostu, gdy nie będzie nowych odpowiedzi, to głosowanie będzie zakończone.
A nad czym się tu zastanawiać, że chcesz jakiś termin? ;p Kilka minut i post napisany.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 3153
Liczba wątków: 69
Dla wszystkich niezdecydowanych dodam tylko że nie trzeba głosować we wszystkich kategoriach, tak więc jeśli ktoś jest nowy na forum ale ma już np. swojego ulubionego admina lecz w innych kategoriach jeszcze nie jest pewien kogo wybrać to niech śmiało głosuje na tą jedną kategorię w której ma swojego faworyta. Nie wstydźcie każdy może oddać swój głos :)
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360
Podliczyłem głosy i w piątym roku forum symboliczne tytuły zgarnęli:
Cytat:1. Top User - Mr.Q
2. Top Debiut - PaultheGreat
3. Top Helper - Draco
4. Top Gracz - Mr.Q
5. Top admin/mod - Kratos
6. Top Lol - ziomek555
7. Top Zbój - Bart
8. Top Nieobecny - Realinho
9. Specjalne wyróżnienie - ex aequo ashin i Yohokaru
Co prawda mam gorączkę, ale liczyłem 3 razy, więc nie wydaje mi się, żeby zaszła jakaś pomyłka. Najciekawiej rywalizacja miała się w Top Debiucie, gdzie Yohokaru przegrał o kilka głosów z PaultheGreat i w Top Zbóju, gdzie rzutem na taśmę o zaledwie 1 głos Bart wygrał w tej niechlubnej kategorii z Realinho. Na pocieszenie Realinho ze sporą przewagą wygrał kategorię Top Nieobecny. Wszystkim wygranym, przegranym i głosującym dziękuję za oddane głosy i obyście nie zwolnili tempa w roku 2013 ;)
Liczba postów: 1538
Liczba wątków: 534
Trochę szkoda, że taka mała frekwencja. Nie sądziłem, że głosowanie zakończy się na tylko dwóch stronach. Jest stosunkowo duża grupka użytkowników regularnie przeglądających forum (było to widoczne w tabelce "kto był dzisiaj online" za sprawą codziennie powtarzających się nicków), ale większość z nich nie zechciała zagłosować. Szkoda, bo rywalizacja mogłaby potoczyć się zupełnie inaczej.
Liczba postów: 1693
Liczba wątków: 89
Gratuluję zwycięzcom poszczególnych kategorii. Niech te symboliczne tytuły będą zachętą do jeszcze aktywniejszego udzielania się na forum. Miejmy nadzieję, że do żelaznej ekipy forum dołączą w nadchodzącym roku kolejne talenty z pasją piszące o grach i sprzęcie.