PSP czy Vita?
Na zakup PS Vita się nie skuszę, lecz będę zazdrościł trochę tym co kupią :)
Po liczbie nowości widać że Sony było głodne sukcesu na rynku konsolowym.

BTW coś takiego jak PSP-E1000 jest w planach ?

Odpowiedz
Yep. Nowa wersja kieszonki, której głównym mankamentem lub nie, jest brak modułu wi-fi. Ptaszki ćwierkają, że pod koniec Października ma być premiera.

https://www.playstationforum.pl/t-nowe-p...-mlodszych
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
Elita kupi sobie PS Vita a reszta z zazdrości kupi sobie tego E1000...

Mogli by trochę podbić cenę ale dorzucić parę bajerów np. czujnik ruchu który znacznie by urozmaicił grę w takie hity jak Loco Roco :P

Brak WiFi = Brak gier multiplayer ?
Odpowiedz
No niestety, to nowe PSP będzie tylko do grania w singlu. Poza tym Sony wspomniało, że nowa wersja kieszonki jest stworzona z myślą o młodszych użytkownikach. Tak czy siak, kto będzie chciał ciorać w multi wybierze starsze modele. O ile ktoś się jeszcze skusi na PSP.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
vite moze kupie po trzeciej wersji slim:P bo znajc zysie tak bedzie. ja mam psp i jestem bardzo zadowolony wiec po co mi narazie psv. a tak poza tym to ktos pisal ze tata mu kupi, fajnie ale takie pisanie to troche zenada, takie szczegoly polecam zachowac dla siebie.
Playstation: PS2 Fat(Silver)+300GbHDD+FMCB1.8, PS2 Slim NTSC-J+SM3.8c, PSP 3001+HEN6.35, PS1+ModChip.
Inne Konsole: Xbox360 slim(no mods), Wii+CFG+250GbHDD, GameCube (Silver/NTSC-J, no mods)
Odpowiedz