Jaka konsola lepsza?
No i można odpalać kopie zapasowe ;]
Co także podchodzi pod czynnik finansowy :)
Punkt 3: Wyciągaj wnioski i idź dalej!
A ja oczywiście wybiorę PS2. Dlaczego? Dlatego, że na PS3 wydanego stosunkowo niedawno nie wydano jeszcze sporej ilości gier. Po co kupować konsole na której można pociąć w max. kilkanaście gier a później odłożyć ją do szafki? Ja poczekam wyjdą na nią jakieś porządniejsze gry i wtedy kupię. A przy okazji konsola stanieje co też będzie mi na rękę.
Specjalizacja: Gry cRPG.
Zawód: Recenzent.
Ulubiona gra: Seria Fallout i Wasteland(1987)
Siemka tez jestem nowy mam ps2 ktorego sprzedaje PSP ps1 i Xboxa 360 i zlego slowa o nim nie powiem zadnego zlego slowa spoko konsola serio.
Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim...
Nie ma co porownywac X360 do PS2, bo to calkiem inne lata, inna generacja oraz inne wymagania. Ja preferuje starego dobrego PS'iaka 2, bo do joysitcka z Xbox'a nie moge sie przyzwyczaic po kilku dobrych latach grania na konsoli Sony. Z nowej generacji wybieram jednak X360 pod wzgledem grafiki.
a ja pare lat juz gram na ps2 zameczylem grubsza teraz mam cienka Kocham konsolowe granie i ps2 liczba gier powala Niedawno kupilem ps3 ale nie dla gier bo mnie nie stac na gry po 250zeta tylko zamiast peceta Wlasnie teraz pisze na to forum z padem w dloniach a w tym samym czasie zasysam demka z ps store PRAWDA ZE PIEKNIE.......................
Bardzo piękne hehe. Fakt, że gierki na PS3 są bardzo drogie jak na możliwości finansowe większości graczy.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
narazie musze ciezko pracowac zeby splacac raty za PS3 wiec nie myslcie sobie ze napisalem zeby sie chwalic Narazie gram tylko w bezplatne demka z ps store Na wiecej mnie nie stac
Musisz bardzo kochać konsolowe granie, skoro tak się poświęcasz. Postawa godna podziwu i naśladowania ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Ja mam PS2 i nie narzekam . Mało tego konsolka ma swoje lata a wciąż można sie z nią świetnie bawić a biblioteka jest przeogromna. No i grafika na przyzwoitym poziomie .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
siemka wszystkim..mam problem kupiłem niedawno PS2 i z allegro i gdy wrzucam swap magic DVD nie chce odpalic a gdy wrzucam swapa CD wlacza sie...z pocztku uwazalem ze to swap dvd nawala ale nie bo porzyczylem od kumpla jego swap ktory działa jest tak samo wogóle plyta nie chce zaskoczyc...moze ktos wie jak pomoc mysle ze to moze byc laser ale czysciłem go i nadal to samo??moze jednak jest uszkodzony (model konsoli scgh70004..konsola ma nie zerwana blabe i nie byla rozkrecana)