W co obecnie grasz na PS3?
juz oddalem Makaveli, stary jednak jesli chcesz taki, a masz smartfona. Sciagnij sobie Fat Princess na smartfona i dojdz chyba do 15 planszy(godzina roboty) i dostaniesz kod. Fajna młócka online. Serwery zawsze pelne :)
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
No i wpada MW 3, będzie grane na multi.
[Obrazek: 1104259.png]
Odpowiedz
Hitman Absolution, świetna gra wciąga niesamowicie. Szczególną uwagę przykuwa możliwość wykonania misji na różne sposoby (tryb wykończenia celów). Graficznie prezentuje się okazale , sterowanie intuicyjne. Historia bardzo mi sie spodobała zupełnie inny charakter niż poprzednie części. Polecam każdemu fanowi skradanek
[Obrazek: hacksmk.png]
It appears the game is over before it even begins
Odpowiedz
No i przypomniałeś mi i przygodach łysego. Obowiązkowo muszę zaliczyć "Krwawą forsę", a jakoś mi to wypadło z pamięci.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Ja to na razie gram w Motorstorm, The Last of Us, i jestem w momencie przy trzecim purchlaku, no i FIFA 15 tryb kariery, menedżer, Kolejorz.
[Obrazek: sol_der-123.png]
Odpowiedz
Do krwawej forsy wracam zawsze co 2 lata :D Przechodzę na jednym tchu, jak dla mnie złoty klasyk .
Odpowiedz
No a jak, Krwawa Forsa najlepszą częścią serii, bez dwóch zdań. Mistrzowsko rozpisane etapy. Maksowanie przynosiło mi niesamowitą frajdę. Hitman na równi z Metal Gear Solid są dla mnie najlepszymi stealth-action seriami, w jakie grałem.

Niestety Hitman: Absolution to gra słaba, udziwniona. Za mało tam skradania, za dużo rozróby. Niektórych etapów nie da się przejść bez używania przemocy. A znane z Krwawej Forsy pozorowanie wypadków po prostu zawsze rysowało banana na twarzy mojego sadystycznego ja.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Ależ mi robicie smaka na kolejne przygody Hitmana. Może sobie nawet ponownie przejdę "Cichego zabójcę". Ta seria ma coś w sobie. Przyciąga mnie bardziej niż MGS.

(06-06-2015, 13:14)Makaveli napisał(a): Niestety Hitman: Absolution to gra słaba, udziwniona. Za mało tam skradania, za dużo rozróby. Niektórych etapów nie da się przejść bez używania przemocy.
A ja tam właśnie lubię, kiedy można (a nawet trzeba) się wyżyć i zrobić właściwy użytek z uzbrojenia. Myślę, że ta najnowsza część mogłaby mi przypaść do gustu. Ty jesteś po prostu przyzwyczajony do żyłowania serii i przechodzenia jej po cichaczu, co w starszych częściach jest bardzo trudne. Praktycznie wszystkie nowości są łatwiejsze w stosunku do swoich wiekowych poprzedników. Rynek gier rozwinął się w kierunku upraszczania rozgrywki w celu zadowolenia casuali. No ale zawsze można sobie podnieść poprzeczkę ustawiając stosowny poziom trudności.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Co do pozorowania wypadków w zupełności sie nie zgodze ponieważ niemalże w każdej misji jest taka możliwość zlikwidowania owego celu. Czy gra jest słaba czy mocna , kwestia gustu. Kraszu dobrze napisał ze wszystkie dzisiejsze tytuły są z góry ułatwiane aby dotarły do szerszego grona, mimo wszystko przejście gry na najwyższym poziomie Hitman: Absolution nie należy do łatwych i wg mnie jest arcy trudne :D Krwawa Forsa jest gra wyśmienitą ale nowa odsłona też trzyma bardzo wysoki poziom, mi spodobał sie ten powiew świeżości że spróbowali czegoś nowego ,w końcu o to właśnie chodzi na tym rynku aby rozwijać gry w dobrym kierunku.
Odpowiedz
Obecnie Medal of Honor multiplayer, Batman: Arkham Asylum i The last of Us multiplayer.
[Obrazek: sol_der-123.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości