FIFA 11
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL Weź ty wyjdź i nie wracaj...

Jak masz takie pierdolety gadać, to lepiej nic nie mów.

Od kiedy to, za pomocą skrinów można wyznaczyć jakość grywalności? A i nawet między grafiką - różnica spora :]. Myślę, że każdy, kto kiedykolwiek grał w FIFĘ na Nextgeny powie ci, że jesteś chorym gimbusem. No udało ci się mnie wkurzyć mistrzu. Też jestem fanem PESa, ale nie opowiadam kłamstw. Nie jestem pewien czy wszedłeś chociażby na YT, by sprawdzić obie wersje gier...
I co TY jarałeś... Nie wiem co, ale załatw mi to samo.

PS Nextgeny to dla twojej wiadomości grupa X360, PS3 i Wii (chociaż powinny być już zwane current geny xD), a nie PS2, Xbox i GCube.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
patrząc na Twoj avatar i sposob wypowiedzi widac z jakiego domu sie wywodzisz ;) Tak sie sklada ze gram w fife 08 i 10 na xboxie wiec skoncz juz z tym ze nigdy jej nie widzialem - roznice sa naprawde minimalne zarowno jesli chodzi o grafike jak i gameplay... Po prostu kiedy slysze zdanie co roku to samo "fifa 08 to wielka rewolucja" za rok "fifa 09 to wielka rewolucja" "fifa 10 to wielka rewolucja" - a te gry sa niemal identyczne. Zresztsza nawet PolskaKronikaGier mowi o tej twojej "wielkiej rewolucji o ktorej zawsze marzylismy" czyli fifie 10 w ten sposob "grajac w demo fify 10 mialem wrazenie jakbym gral w idealną kopię fify 09" :) Zreszta najwieksi polscy recenzenci tacy jak piecyk czy kominek sami mowia ze "fifa to co roku to samo gowno" - no ale Ty jak widze jestes eskpertem pierwszej klasy i jak widzisz znaczek EA to kazdego kto odwazy sie krytykowac fife od razu bluzgasz :) Pozdro zdecydowania, mowisz" tez jestem fanem pes'a" ale wczesniej ze "fifa to najlepszy symulator pilki noznej". Chcialbym tylko jeszcze, bo tak gadamy o tych nextgenach, poznac Twoje zdanie na temat PS2- czy tez uwazasz ze fifa na te konsole jest najlepsza, pomijajac juz zdanie "ze fifa 11 na ps2 sie sporo zmienila" [haha, sry troche sie usmialem czytajac to] ??
Odpowiedz
Już pisałem, co uważam o F11 na PS2 i szczerze to walą mnie twoja słowa, a odpowiadam sobie tak trochę z dupy, bo i nudno, nie chce mi się już oglądać wiadomości o Ladenie. I wiesz - dla mnie recenzent, który spełnia się tylko w internecie to mówiąc jego słowami "gowno". To po pierwsze.

Po drugie - zauważ, że będąc fanem piłki kopanej Konami, potrafię uznać wyższość gierki od EA.

Po trzecie - gościu naucz się czytać, bo 3 klasa to najwyższy czas. Gdzie cię zbluzgałem?

Po czwarte - nie trawię EA, ale zapewne, jakbym powiedział, że Dead Space (zaznaczam, pierwsza część), to byś się pluł, że zbyt wolne i z tego powodu dałbyś jej 1/10, a tak naprawdę w głębi to 1/10 dałeś, za to, wydawcą jest EA :D.

Po piąte - jeśli dla ciebie, chłamem, gównem, jakich jest dużo, jest gra, która w metacritics (63 recenzje) zdobywa 90%, to troche dziwny jesteś. Co ciekawe edycja 08 ma 82%.

Po szóste - chyba za bardzo próbujesz ukryć to, że nie umiesz odpowiedzieć na mój post, udajesz, że cię to śmieszy, a jest inaczej, bo uraziłem typową golumowską dumę.

Pozdrowienia. Myślę, że można tu zakończyć rozmowę, ewentualnie daj swoje 3 grosze, ale nie oczekuj odpowiedzi, bo 1. skończyły mi się kwestie (a powtarzanie się jest lamerskie), a po 2. nie przekonam cię, ani ty mnie.
Odpowiedz
(02-05-2011, 15:03)Cerinione napisał(a): Po trzecie - gościu naucz się czytać, bo 3 klasa to najwyższy czas.

Skąd ta pewność,że 3? :cool:
Odpowiedz
Mogę domniemywać, po cyferce po nicku, dość powszechnie uważanej za rocznik i właśnie do tego celu używana. 8)
Odpowiedz
no akurat jestem w III klasie ale gimnazjum i doskonale umiem czytac i kazdy kto czyta widzi ze nie odpowiadasz konkretnie na moje argumenty, tylko gadasz jakies pierdoly non stop o paleniu, chlpie zrum troche wiecej recenzji zrobilem w zyciu niz Ty i troche bardziej sie na tym znam wiec mowiac teksty typu "fifa to najlepszy symulator pilki noznej" czy "fifa na ps2 sie spro zmienila" po prostu osmieszasz sie wiec lepiej zajmij sie czym innym a nie recenzowaniem gier bo Ci to nie wychodzi,a po za tym temat recenzja fifa 11 juz jestem, bo zalozylem go ja, a pewnie kiedy Ty go zobaczyles uznales ze obrazajac fife obrazilem Twoja dumę, zreszta nie musze tu nikogo przekonywac, ze na ps2 PES jest lepszy i na nextgeny tez, bo kazdy kto gral w fife i w pesa powie Ci ze pes jest o niebo lepszy.
to ja teraz może dam swoją recenzję
- Bandą hipokrytów mogę nazwać ludzi, którzy wyzywają takie gry jak chociażby fifa 07 czy fifa 08 a zachwycają się tytułami takimi jak fifa 10 czy fifa 11 właśnie. Te gry łagodnie mówiąc mają "wiele wspólnego", a poważnie - są niemal tym samym. Prawda jest taka że na konsolach od lat króluje pes i tak już chyba pozostanie, jednak fifa 08, którą się tak zachycałem była grą niemal genialną, bo któz mógł sobie wyobrazić mecz z komentarzem szpakowskiego, tak ogromną liczbą lig i stadionów? I tak rzeczywiście było: fifa 07 jakkolwiek nie różniła się zbytnio od części poprzednich była w pewnym rodzają przełomem, do którego trudno było przywyknąć. Z czasem jednak ten przełom wygasał, zwłaszcza że twórcy tak zadowoleni ze swojego produktu bojąc się chyba aby go nie zepsuć, niczym rząd PO przez 4 lata od tamtego czasu nie wprowadzali niemalże żadnych zmian, lub jak na lekarstwo - tak czy siak był to i jest w dalszym ciągu ten sam produkt z jakąś tam aktualizacją składów. Zachwyt więc spadał z roku na rok. Twórcy próbowali zmydlić oczy na 2 sposoby: raz, że ps2 jest już za słabą konsolą [co jest oczywiście absurdem- wystarczy spojrzeć na grę EURO2008] dwa, że jest : większa kontrola, rozbudowany tryb, dodany tryb, "większy realizm" , lepsza kontrola , zwiększona AI - i tak oto za każdym razem była wielka "rewolucja" jeśli chodzi o ten tytuł właśnie. FIFA 11 jest kontynuacją tej serii. Otyle o ile fifa 08 i 09 były jeszcze czymś znaczącym na rynku o tyle wprowadzenie nowej kamery i drastyczne spowolnienie rozgrywki [aby było że coś się zmienia ;p ] niemal całkowicie zabiło fife10 w moich oczach. I można by rzec, że fifa 11 została na swój sposób poprawiona poprzez dosłownie lekkie przyspieszenie rozgrywki i tak jakby rzec, no niech będzie - "poprawienie" murawy niczego nie pokazało, a jedynie utwierdziło mnie w przekonaniu że EA całkowicie "leje" na użytkowników PS2, ale wiadomo, że zawsze znajdą się tacy[np. Cerione], którzy stwierdzą, że "fifa dużo się zmieniła". A oto plusy tej gry - beznadziejna grafika[oczywiście w fife 08 była świetna] po prostu piękne modele zawodników[z tą wciągniętą koszulką wygląda jakby to byly 2 połączone ze sbą kwadraty z ps1] no i oczywiście "wyższa inteligencja AI". Z racji że już w fifie 07 była ona nader wysoka, to co roczna informacja na okładce fify na ps2, że została podwyższona inteligencja sprawia, że teraz zawodnicy powinni być już mądrzejsi od tych na prawdziwym boisku,a niestety nadal jest to banda idiotów. Och, no i ten ponad "100 nowych animacji" hmm, jak mi ktoś pokaże gdzie one są to uwierze :) Po tych całych narzekaniach jednoznacznie muszę stwierdzić, że cieszę się że ta fifa się na ps2 ukazała[i jest to ostatnia fifa na ps2 i dobrze] ponieważ nie dziwić się że skoro EA nie robila przez ponad 5 lat z fifą nic to utrzymała się no dosyć "wysokim" w swoim mniemaniu poziomie. Aby o fifie na nextgeny i w ogóle wszystko nie zapomniano rozpaczliwie dodano tryb "be a keeper" lub te całe kontrolowanie cieszynek [ale nie na ps2]. Jeśli EA dalej będzie bawić się takimi pierdołami to w fifie 2025 grafika i rozgrywka będą wyglądać dalej tak samo ale będzie znowu rewolucja bo będzie tryb "zostań kibolem". FIFA 11 NA PS2 JEST DOBRĄ "GRĄ" W KTÓRĄ MOŻNA POGRAĆ, NIE JEST NATOMIAST SYMULATOREM PIŁKI NOŻNEJ I NIE JEST TEŻ "REWOLUCJĄ" JAKĄ BYŁA FIFA 07 ALE TAKIEJ NA PS2 JUŻ I TAK NIE UŚWIADCZYCIE.
Grafika 4/10 [w fifie 07 9/10]
Dźwięk 8/10
Rozgrywka 5/10
komentarz 7,5/10 [brak nowych kwestii]
ogólem 5/10
Odpowiedz
Ja tam mam 09 i jest dobra ale jednak w fifę grałem na kompie i mi poprostu się nudzi ;p tera planuje sobie kupić nba 2k11 ;D Ale podsumowując recenzja fajna ale zrób zdjęcia swoim aparatem/komórką bo tak to nawet jeśli to nie hd to wolę ogarnąć jak to wygląda na real
Mój zestaw - Sony Bravia 37" + PlayStation 2 + jeden Dualshock 2 + 8mb

Dla Ciebie jedno kliknięcie - dla Mnie wielki krok ;D Proszę kliknij http://www.skracaj.com/1759.html
Odpowiedz
Myślę, że nie ma sensu robienia jakichkolwiek zdjęć, ponieważ na YouTube masz full gameplay'ów związanych z FIFĄ 11 na PS2. Proszę o jeden z nich:

http://www.youtube.com/watch?v=8HAR4RbyKpE
Odpowiedz
(03-05-2011, 12:05)Smigol95 napisał(a): no akurat jestem w III klasie ale gimnazjum i doskonale umiem czytac i kazdy kto czyta widzi ze nie odpowiadasz konkretnie na moje argumenty, tylko gadasz jakies pierdoly non stop o paleniu, chlpie zrum troche wiecej recenzji zrobilem w zyciu niz Ty i troche bardziej sie na tym znam wiec mowiac teksty typu "fifa to najlepszy symulator pilki noznej" czy "fifa na ps2 sie spro zmienila" po prostu osmieszasz sie wiec lepiej zajmij sie czym innym a nie recenzowaniem gier bo Ci to nie wychodzi,a po za tym temat recenzja fifa 11 juz jestem, bo zalozylem go ja, a pewnie kiedy Ty go zobaczyles uznales ze obrazajac fife obrazilem Twoja dumę, zreszta nie musze tu nikogo przekonywac, ze na ps2 PES jest lepszy i na nextgeny tez, bo kazdy kto gral w fife i w pesa powie Ci ze pes jest o niebo lepszy.
to ja teraz może dam swoją recenzję
- Bandą hipokrytów mogę nazwać ludzi, którzy wyzywają takie gry jak chociażby fifa 07 czy fifa 08 a zachwycają się tytułami takimi jak fifa 10 czy fifa 11 właśnie. Te gry łagodnie mówiąc mają "wiele wspólnego", a poważnie - są niemal tym samym. Prawda jest taka że na konsolach od lat króluje pes i tak już chyba pozostanie, jednak fifa 08, którą się tak zachycałem była grą niemal genialną, bo któz mógł sobie wyobrazić mecz z komentarzem szpakowskiego, tak ogromną liczbą lig i stadionów? I tak rzeczywiście było: fifa 07 jakkolwiek nie różniła się zbytnio od części poprzednich była w pewnym rodzają przełomem, do którego trudno było przywyknąć. Z czasem jednak ten przełom wygasał, zwłaszcza że twórcy tak zadowoleni ze swojego produktu bojąc się chyba aby go nie zepsuć, niczym rząd PO przez 4 lata od tamtego czasu nie wprowadzali niemalże żadnych zmian, lub jak na lekarstwo - tak czy siak był to i jest w dalszym ciągu ten sam produkt z jakąś tam aktualizacją składów. Zachwyt więc spadał z roku na rok. Twórcy próbowali zmydlić oczy na 2 sposoby: raz, że ps2 jest już za słabą konsolą [co jest oczywiście absurdem- wystarczy spojrzeć na grę EURO2008] dwa, że jest : większa kontrola, rozbudowany tryb, dodany tryb, "większy realizm" , lepsza kontrola , zwiększona AI - i tak oto za każdym razem była wielka "rewolucja" jeśli chodzi o ten tytuł właśnie. FIFA 11 jest kontynuacją tej serii. Otyle o ile fifa 08 i 09 były jeszcze czymś znaczącym na rynku o tyle wprowadzenie nowej kamery i drastyczne spowolnienie rozgrywki [aby było że coś się zmienia ;p ] niemal całkowicie zabiło fife10 w moich oczach. I można by rzec, że fifa 11 została na swój sposób poprawiona poprzez dosłownie lekkie przyspieszenie rozgrywki i tak jakby rzec, no niech będzie - "poprawienie" murawy niczego nie pokazało, a jedynie utwierdziło mnie w przekonaniu że EA całkowicie "leje" na użytkowników PS2, ale wiadomo, że zawsze znajdą się tacy[np. Cerione], którzy stwierdzą, że "fifa dużo się zmieniła". A oto plusy tej gry - beznadziejna grafika[oczywiście w fife 08 była świetna] po prostu piękne modele zawodników[z tą wciągniętą koszulką wygląda jakby to byly 2 połączone ze sbą kwadraty z ps1] no i oczywiście "wyższa inteligencja AI". Z racji że już w fifie 07 była ona nader wysoka, to co roczna informacja na okładce fify na ps2, że została podwyższona inteligencja sprawia, że teraz zawodnicy powinni być już mądrzejsi od tych na prawdziwym boisku,a niestety nadal jest to banda idiotów. Och, no i ten ponad "100 nowych animacji" hmm, jak mi ktoś pokaże gdzie one są to uwierze :) Po tych całych narzekaniach jednoznacznie muszę stwierdzić, że cieszę się że ta fifa się na ps2 ukazała[i jest to ostatnia fifa na ps2 i dobrze] ponieważ nie dziwić się że skoro EA nie robila przez ponad 5 lat z fifą nic to utrzymała się no dosyć "wysokim" w swoim mniemaniu poziomie. Aby o fifie na nextgeny i w ogóle wszystko nie zapomniano rozpaczliwie dodano tryb "be a keeper" lub te całe kontrolowanie cieszynek [ale nie na ps2]. Jeśli EA dalej będzie bawić się takimi pierdołami to w fifie 2025 grafika i rozgrywka będą wyglądać dalej tak samo ale będzie znowu rewolucja bo będzie tryb "zostań kibolem". FIFA 11 NA PS2 JEST DOBRĄ "GRĄ" W KTÓRĄ MOŻNA POGRAĆ, NIE JEST NATOMIAST SYMULATOREM PIŁKI NOŻNEJ I NIE JEST TEŻ "REWOLUCJĄ" JAKĄ BYŁA FIFA 07 ALE TAKIEJ NA PS2 JUŻ I TAK NIE UŚWIADCZYCIE.
Grafika 4/10 [w fifie 07 9/10]
Dźwięk 8/10
Rozgrywka 5/10
komentarz 7,5/10 [brak nowych kwestii]
ogólem 5/10

Przepraszam. Czytając te brednie, zadawałem sobie pytanie, w jakim świecie żyje ten człowiek? i czy potrafi czytać ze zrozumieniem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
postaraj się uzasadnić w sposób zrozumiały swoją wypowiedź z dowodami że to co napisałem to "stek bzdur" panie fifaczu ;)
Odpowiedz