Wszystkie pytania odnośnie PS2, jaka przerobka itp... (dla "zielonych" w temacie)
to se chyba kupie ze dwa bo jak ten beżprzewodowy się rozwali to będe miał pod ręką drugi.Cieszę się że będe miał przerobioną bu u nas koleś sprzedajee pirackie za pół darmo ale wszyscy patrzą na to przez palce.
Np:fifa 11 empik 99,99zł u faceta 30 zł :D
A czy ps2 będzie działać na takim starym soniaku (telewizorze) mojego dziadka:D nie plazmówka
Odpowiedz
Pad zawsze by się przydał oryginalny, choć jeden, ale i to wystarczy, w razie czego dokupisz.
Co do gier od tego kolesia to powiem ci, że nie tak tanio. Nieźle musi zarabiać na takich "wygodnych" graczach jak ty :D
Pragnę tylko zaznaczyć, że nasz forumowy dział download jest dosyć bogaty, płyty DVD-R (najlepiej Werbatimy, TDK) kosztują w granicach 1 zł za sztukę. Wypalać należy z prędkością 8x, polecam program ImgBurn. Zatem nie wiem czemu nie miał byś skorzystać z naszej darmowej usługi, proponowanej przez forum, czyli "zrób se to sam" :D
Pamiętam jedno z mądrych zdań, wypowiedziane (w sumie to napisane w SB :P) przez, jeszcze mądrzejszego Kratosa, które brzmiało mniej więcej tak: "Filmy przez torrenty tak, gry niekoniecznie".
Dlatego jeszcze raz polecam nasz forumowy dział download, wiem że wszystkiego tu niema ale korzystam i jestem zadowolony :P Do tego masz google.pl i wszystko znajdziesz. Poradzisz sobie, a nawet jeśli nie to pomożemy :)
Zaoszczędzisz mnóstwo pieniędzy, naprawdę.

EDIT. Mam nadzieję, że za tą reklamę dostanę jakąś specjalną rangę :D
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
nie wiem ja się daje range:D ale chę tnie ci dam jak mi powiesz
jak sięwchodzi w te gry do pobrania
Odpowiedz
Nie nie to raczej było coś w stylu apelu do wyższych władz :D
Mam nadzieję, że z resztą już sobie poradzisz, miłych godzin przed konsolą życzę ;)
Odpowiedz
jak się wchodzi w ten dzał gier ?:D:D
Odpowiedz
Tutaj masz dział download. Potem polecam przejść, do przyczepionego wątku o nazwie "LISTA GIER! <NIEKOMPLETNA>".
Znajdziesz tam wszystko, czego zapragniesz ( no prawie wszystko, zdarza się że czegoś nie ma, albo wątek został usunięty, ale w końcu lista jest niekompletna :p)

A i jeszcze jest problem z aktualizacją niektórych linków, ale nasi Uploaderzy i tak się starają. Dosłownie każdą (normalną) grę znajdziesz w google i tak.
Odpowiedz
Musisz mieć napisane 10 postów (chyba)żeby tam wejść.
Odpowiedz
chciałbym zagrać w star wars bouny hunter dzięki poszukam tej gry
spoko mam tyle
Odpowiedz
Akurat tej gry tam nie znalazłem. Do szukania polecam wykorzystać skrót klawiszowy ctrl+f.

W razie czego zapraszam do tego wątku KLIK

Na koniec jeszcze taka rada, żeby cię Kratos zaraz nie dopadł, to edytuj swoje posty, nie pisz jeden pod drugim :p
Odpowiedz
ile trzeba
spróbuje nacisnąć te klawisze
ło teken 5 znalazłem to chyba najlepiej opracowana gra na PLAY STATION ale naprzykład medal of honor nie bardzo strzelaninki zostawmy dla pc ponieważ tam jest myszka
Odpowiedz