Forumowy ranking Burnout 3: Takedown
Widząc aktywność Piotrosa w sferze tworzenia wątków rankingowych postanowiłem, że również wprowadzę w życie swoje propozycje na sporządzenie list rankingowych. Zdecydowałem się na "Burnout 3: Takedown", ponieważ już jakiś czas temu przedstawiłem w stosownym temacie swoją wizję odnośnie kształtu takiego rankingu. Oczywiście zachęcam wszystkich do umieszczania własnych wyników.

1. Swoimi wynikami w rankingu ogólnym może podzielić się każdy użytkownik tego forum, który grał w "Burnout 3: Takedown".
2. Wyniki należy uzupełnić po uprzednim skopiowaniu poniższej listy. Nie trzeba wypełniać wszystkich kategorii.
3. Fotki potwierdzające osiągnięte wyniki nie są wymagane, aczkolwiek jeżeli chcecie się pochwalić to możecie wkleić zdjęcia. :)
4. Dobór samochodu w przypadku trybu Road Rage pozostawiam w gestii grających. Po prostu nie widzę tutaj żadnych przeciwwskazań w doborze odpowiedniego samochodu (jedynym wymogiem jest wpisanie w nawiasie obok osiągniętego wyniku nazwy samochodu i jego klasy).

RANKING OGÓLNY

Najwięcej punktów (Burnout Points)
1. PaultheGreat - 2 841 859

Najwięcej takedownów (Takedowns)
1. PaultheGreat - 3 010

Najwięcej pieniędzy z kraks (Crash Damage)
1. PaultheGreat - 167 256 464

REKORDY

Road Rage (mapa Silver Lake Southbound w trybie pojedynczego eventu)
1. PaultheGreat - 52 (assassin coupe/coupe series)

Time attack (w tym przypadku nie mam pomysłu na dobór mapy, dlatego jestem otwarty na Wasze propozycje)
1. Nie klasyfikowano

Crash Events (mapa T-Boned w trybie kariery)
1. PaultheGreat - 1 078 983
[Obrazek: PaultheGreatPL.png]
Odpowiedz