TES: Skyrim - doradźcie.
Witam, mam spory dylemat.
Po dość miłych wspomnieniach z Oblivionem, wpadłem na pomysł zakupu Skyrima. Problem w tym, że wersja na PS3 była tak zbugowana, iż momentami niegrywalna. Pytanie, czy po tych wszystkich patchach i innych pierdołach idzie zagrać w najnowszego TES'a na przyzwoitym poziomie? Bardziej mam na myśli płynność, bo to w grach mocno cenię, (może pomijając Fallouta: NV, którego klimatu i radochy nie zniszczyły nawet błędy. ;))
Po kilku godzinach rozmyślań nadal nie doszedłem do jednoznacznej konkluzji. Nie mam zamiaru wydawać ponad stu złotych na produkt nadal mocno kulejący pod względem technicznym, czekam na wypowiedzi osób siedzących w temacie oraz grających na najnowszym patchu Skyrima.
Doceniam wszelką inicjatywę, czekam i pozdrawiam. :)
Odpowiedz
Ja stojąc przed wyborem wersji wybrałem,tą na Pc-ta. Oczywiście nie jest ona wolna od różnego rodzaju błędów ale jest grywalna,więc wydaje mi sie,że wersja na PS3 też musi być na podobnym poziomie jeżeli chodzi o grywalność.
Odpowiedz
Cieszę się z odpowiedzi, ale najwyraźniej się nie zrozumieliśmy. Pytałem o wersję na PS3 pod kątem optymalizacji (płynności), czyli czy w powyżej wersji występują liczne freezy, ścinki, chrupanie.
Czekam na dalsze podjęcie tematu, coś na tym forum niemrawo wam idzie.
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=CGAWA1YeR7Y

http://www.youtube.com/watch?v=BbX0PcyE8fw

Za tą chamską przywarę nie powinienem w ogóle odpowiadać w temacie. To wszystko co udało mi się znaleźć na temat Skyrima na PS3, trudno mi powiedzieć czy takie błędy występują. Ponieważ sam nie posiadam PS3 i wsumie nawet nie odpalałbym tej gry na konsoli.

Odpowiedz
Jak zresztą większość z nas. Jest tyle świetnych nie PCtowych tytułów które można ograć na PS3 zamiast bawić się w jakieś cienkie konwersje w dodatku nudnych gier.

Co do Skyrima to na PS3 wychodzą także patche więc jeśli kupisz grę i zainstalujesz wszystkie aktualizacje to nie powinno być najmniejszego problemu z płynnością.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Gra chodzi płynie nie uświadczyłem żadnych zwiech ani większych bugów, a grę mam od premiery. Jedyny mankament to to że na ps3 nie wychodzą DLC ale ponoć ma to zostać naprawione
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Dziękuję, temat można zamknąć. :)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: