Przenoszenie dema z komputera na PS3
Mam pytanie dotyczące zainstalowania dema jakieś gry (w formacie pkg.) na PS3.Chodzi mi o to czy można poprzez internet(na laptopie)ściągnąć jakieś demo a potem przenieść np.pedrive-em na konsolę i odpalić to demo?

Odpowiedz
Jest łatwiejszy sposób wchodzisz w sklep psn store wybierasz dema i masz tam duży wybór, przed premierą gry są zawsze
dodane (demo) po premierze gry w większości przypadkach są kasowane .
Odpowiedz
No tak ale żeby wejść na sklep psn store przez ps3 muszę mieć neta a go nie mam i w tym tkwi problem :(

Odpowiedz
To jeśli masz internet stacjonarny to możesz kupić Router ok. 100zł i masz wifi w całym domu i także w PS3 :)
Odpowiedz
No właśnie nad takim rozwiązaniem się zastanawiam :D wtedy mógł bym grać na multi :)ale żeby aż 100zł. tego się nie spodziewałem(myślałem że 10 zł :D:D)no cóż na razie za te pieniądze wolę kupić grę.Jednak tym sposobem co wspomniałem wcześniej to nie da się zrobić?

Odpowiedz
To jest najkorzystniejsze rozwiązanie sam tak korzystam od kilku lat są też tańsze powiem inaczej musiałbyś trochę poszperać w necie ale zaczynają się od 50zł w górę .
Co do tego drugiego sposobu to nie wiem ale wątpię bo to jakbyś ściągnął gre piracką bynajmniej mi się tak skojarzyło .
Odpowiedz
Niestety nie dasz rady pobrać, a to z dwóch powodów:
- aby instalować pliki PKG musisz mieć przerobioną konsolę (CFW)
- dem jako takich jest mało do pobrania, głównie pełne wersje
Odpowiedz
No właśnie dzięki za odp. :)

Odpowiedz